Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki hogyan csinálná ha a...

Ki hogyan csinálná ha a helyembe lenne?

Figyelt kérdés
Szlovákiában lakunk a párommal,mindketten magyar állampolgárok vagyunk,Magyarországon fogok szülni Nov 21-re vagyok kiírva,a kórház 32km-re van tőlünk.Nem tudom befeküdjek-e előtte vagy akkor induljunk ha menni kell?MI van ,ha nagy hó lesz és nem mehetünk autóval, ide mentőt nem hívhatunk Magyarországról!Vagy utolsó hetekbe költözzek át anyuékhoz Magyarországra onnan 12 km a kórház,és oda már hívhatunk mentőt.Ezek a megoldások lennének melyiket választanátok?
2011. szept. 15. 20:55
 1/5 anonim ***** válasza:
A 32 km nem akkora távolság, még akkor se, ha épp egy határ is van benne. Ahol én szültem, 28 km-re van tőlünk. Iqaz, mi Mo-n élünk, de eszembe nem jutott, hogy ez akkora távolság lenne (nincs is közelebb kórház!). A szülés általában nem megy annyira gyorsan, hogy 32 km (alig több, mint fél óra normális körülmények között) túl messze legyen. Főleg első babával. Mondjuk, nekem a mentős dolog meg se fordult a fejemben, hisz van saját autónk, azzal bármikor elindulhattunk.. a fiam pl. februárban született, autóval mentünk, volt hó, de télen ez (lenne) a normális.
2011. szept. 15. 21:03
 2/5 anonim ***** válasza:

Én 85 km-re szültem, és fogok most is februárban.Nem aggódok rajta, hogy beérek-e.

Szerintem úgyis fogod tudni előre pár napra, hogy kb milyen idő várható.Ha rizikós a dolog, akkor költözz át anyukádékhoz.

2011. szept. 15. 21:10
 3/5 anonim ***** válasza:

nekem az a véleményem, hogy ha problémamentes a terhességed, a végén is minden okés és az orvos sem utal be,ne feküdj be. ráértek akkor indulni ha elkezdődnek és redszeressé válnak a fájások.32km nem olyan sok.

aztán ugye lehet h 2-3hétte elöbb szülsz, lehet h 1-2vel később, szóval ha le is szeretnél költözni anyudékhoz, ki tudja mi az alkalmas időpont. de ha szivesen mész és ráérsz ott időzni,akkor menj le, legalább együtt van a család:)

2011. szept. 15. 21:13
 4/5 A kérdező kommentje:
Az az igazság,hogy nekem is az lenne a legjobb ha akkor indulnánk ha kell :) csak a párom aggódik ,hogy mi van ha akkor esik le egy nagyobb hó,meg ő 3 műszakban dolgozik és mi van ha nincs itthon bár én már megbeszéltem itt egy rokonával hogy akkor ö visz be,csak nem tudom öt megnyugtatni ,hogy ne aggódjon előre mert ez nem nagy távolság.
2011. szept. 15. 21:20
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Az első 4 gyerekemet 160 km-re szültem. Az első kettőnél bő egy héttel hamarabb ott voltam (igaz, nem a kórházban, hanem ismerősnél laktam), a másik kettő meg programozott volt, így elég volt előtte odamennem. Én is úgy gondolom, hogy ez a te esetedben nem olyan nagy távolság. Az első szülés általában nem egy óra alatt zajlik, lesz időd beérni a kórházba!

34 hetes km

2011. szept. 16. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!