Mit csinálnátok a helyembe?
Nem vagy bejelentve? Miért nem kapsz táppénzt?
Na ez így tényleg nem könnyű helyzet, viszont abban is biztos vagyok, hogy soha nem bocsájtanád meg magadnak, ha a babának bármi baja esne a munkád miatt!
Mindenképpen kérdezd meg a dokidat, és ha van valami más megoldás, akkor szerintem ne a munkát válaszd!
Egy hetes szerződés??? Erről még nem is hallottam...! Nem kételkedek, elhiszem neked csak hihetetlen ez az ország...!:(:@
Azért mert veszélyeztetett vagy nem mondta a doki hoyg nem kéne dolgoznod?? Én tuti a babót választanám, nem a munkát.
Üdv 28 hetes pocakos
én nem kockáztatnék!!szerintem hagyd a túróba a munkát, és pihenj otthon sokat!nem ér annyit, hidd el!
Ha ez segít, én épp munkakeresésben voltam amikor megtudtam hogy jön a baba, szóval most itthon vagyok, nem kaptam munkát persze.
Férjem dolgozik, és valahogy kijövünk, hála Istennek eddig mindig volt valahogy.
Szerintem ne kockáztasd a picidet a munka miatt, főleg ilyen "rabszolga" munka miatt...már bocsi de én más szót nem ismerek az ilyen munkákra.
Szia!
Nekem sok volt a stressz a munkahelyen és elkezdtem görcsölni, így a dokik (háziorvosom és a nőgyógyászom) azt mondták, inkább menjek táppénzre. Ha kibírjuk.. Nem akartam kockáztatni, a baba mindenek előtt!
Az én táppénzem is olyan, mintha nem lenne, mert van 1 svájci frankos hitelem, szal amit kapok, megy arra :S.
De a párom sem enged dolgozni, mert a baba fontosabb!
Mérlegelj, beszéljétek meg otthon.
Boldog babavárást! :)
12:26-os.
Miért nem jár a Te esetedben táppénz amúgy? Ezt nem értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!