Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyembe? Ott hagynátok, vagy nem?
Körülbelül 3 hónapja vagyunk együtt,én 17 éves férfi vagyok és a lány is.
Régen volt már vele kapcsolatom,de közbejött neki egy pali és szakítottunk,de mostanra megint összejöttünk.Most nézem myvip-en,hogy annak a palinak írogat,akivel előttem kavart,aki miatt szakítottunk.A képei alá is írja,hogy "ez a legjobb képed (KL) sok szívet bemásol neki,stb."
Ez szerintem nem túl korrekt és rosszul is esik,meg az én képeimhez nem ír semmit bezzeg annak a majomnak ír a képei alá.
Szerintem átfog verni,akkor fogom észre venni,hogy gond van,amikor már minden kötél szakad.
Szerintetek szakítsak vele?És úgy általában mi a véleményetek erről az egészről?
"én 17 éves férfi vagyok és a lány is."
És tudathasadt. Hagyd ott magad feltétlenül.
17 éves férfi vagyok és lány is xDXD ez tetszik:D:D ne haragudj de hosszú percek óta hangosan röhögök XDXD
amúgy szerintem ha irogat annak a másiknak nem jelent semmit, ma ez a divat sajna, hogy minden pasi haverjukhoz(meg nőkhöz is) teleírják szivecskékkel meg mindennel:S:S és hogy hozzád nem... ez így.. érdekes :s
azt akartam,hogy én 17 éves vagyok és a lány is 17 éves!
Nem vagyok tudathasadt,köszi:)
Nem vagyok skizofrén,attól,hogy elírtam valamit!
Ja és ha még lenne ilyen hiba,akkor bocs előre is!
Hát mindenképp beszélnék vele, hogy eseteg nem kéne írogatnia a csávónak mert ez téged zavar és tényleg gáz... Ha szóltál neki és továbbra is folytatja, akkor én kiadnám az útját hogy akkor érezze magát jól vele... Főleg, hogy már egyszer eljátszott veled egy ilyesmit...
16/L
Am most h mondjátok tényleg röhejes!De nem kel félreérteni.XD
Sorry kicsit gyorsan írtam:)
Pffffff..közbejött neki egy pasi..olvasod te mit írsz??Ha más írná, mit reagálnál rá? Szerintem megint közbe fog neki jönni, úgyhogy hagyd az ilyet a fenébe.Ha tisztelne téged valamennyire akkor nem írogatna másnak ilyet, főleg nem a volt barátjának!
22l
Sry én voltam az első, de könnnyesre röhögtem magam, tudom hogy elirás volt. Bocs csak már fáradt vagyok. :)
A barátnődre rátérve. Adj neki ultimátumot vond kérdőre, bár szerintem sokra nem mész vele.
Akinek már egyszer 'közbe jött egy pali' annak közbe fog jönni többször is. Tapasztalatból tudom. Ugyhogy szerintem ne nyüglődj, keress egy normális lányt aki a te képeid alá irogathat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!