Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek a helyembe? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyembe? Mit tegyek vagy mondjak?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy 26 éves vagyok, de apum egy pasim sem fogadta el. A mostanit sem, mert pár évvel fiatalabb nálam. Hozzánk nem jöhet, és úgy beszél velem mint a kutyával. Azt mondta h ha akarok menjek én, de ide be ne tegye a a lábát. Persze ezt nem ilyen szép fogalmazta meg, hanem sokkal csúnyábban. Pár napja viszont kijelentette, hogy ha megtudja h még 1x megyek, akkor összecsomagolja a cuccaimat, és költözhetek. Fel is út, le is út. Komolyan gondolta, mert ismerem, pláne h neki nem "lehet ellent mondani." Erre én kiakadtqam h nem ő fogja pláne ennyi idősen megmondani h kivel járjak v kivel se. Erre még jobban kiakadt, és olyanokat mondott hogy jaj.. A kidobást megtenné 100%...Nem akarok vele rosszba lenni, ő csinálja a cirkuszt, de minek. De a barátommal se fogok szakítani mert szeretjük egymást. Mi mesét találhatnék ki sztetek, hogy hétvégén hova megyek? Pláne ha esik az eső...
2011. júl. 20. 10:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Mondd azt neki, hogy mész lakást nézni, mert elköltözöl. És tényleg ezt kellene tenned. 26 éves vagy, ideje a saját lábadra állni, és úgy nem szólhat bele senki, hogy mit csinálsz és kivel (bár így sem szabadna beleszólnia, de nem te neveled őt, szóval ez van...)
2011. júl. 20. 10:25
 2/13 anonim ***** válasza:

Könyörgöm, állj a saját lábadra 26 évesen!

Vagy ha nem, akkor tűrj, de ne hazudj.

2011. júl. 20. 10:27
 3/13 A kérdező kommentje:
de többb napot vagyok nála mindig...és mit mondok hol alszok "lakásvásárlás"közbe?
2011. júl. 20. 10:28
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
baromira nem értetted meg a válaszom lényegét... ugyanis ezt nem mint mese, hanem mint javaslat mondtam. költözz el!
2011. júl. 20. 10:29
 5/13 anonim ***** válasza:
Egyszerű egy szép nap összecsomagolsz,aztán lelécelsz a barátodhoz.Ne is nézz hátra!Éld a magad életét!
2011. júl. 20. 10:31
 6/13 A kérdező kommentje:
de én szeretem apum, és nem akarok vele rosszba lenni. De nemtom mért ilyen :((
2011. júl. 20. 10:34
 7/13 anonim ***** válasza:
ja ... koltozz oda a pasidhoz ...
2011. júl. 20. 10:37
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Tudod mikor leszel legjobb viszonyban a szüleiddel? Amikor már nem kell minden napodat egy fedél alatt tölteni velük. Hülyén hangzik, de ez minden családban "jót tesz".
2011. júl. 20. 10:37
 9/13 anonim ***** válasza:
Ez az az úgynevezett "ritkaszarhelyzet". Egyet tudok mondani: DÖNTS! Melyik fontosabb neked?
2011. júl. 20. 10:39
 10/13 A kérdező kommentje:
de akkor is most a semmiből nem indulhatok meg a világnak:( járok melózni, de mellette suliba is, meg annyi félretett pénzem nincs h és most félreköltözzek 2 nap múlva... na meg barátom szüleitől sem várhatom el h befogadjanak rendesen. Mert nagyon szeretnek.. de h rendesen odaköltözzek, azért sztem erre ők se számítanának.
2011. júl. 20. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!