Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyembe? Mit tegyek vagy mondjak?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy 26 éves vagyok, de apum egy pasim sem fogadta el. A mostanit sem, mert pár évvel fiatalabb nálam. Hozzánk nem jöhet, és úgy beszél velem mint a kutyával. Azt mondta h ha akarok menjek én, de ide be ne tegye a a lábát. Persze ezt nem ilyen szép fogalmazta meg, hanem sokkal csúnyábban. Pár napja viszont kijelentette, hogy ha megtudja h még 1x megyek, akkor összecsomagolja a cuccaimat, és költözhetek. Fel is út, le is út. Komolyan gondolta, mert ismerem, pláne h neki nem "lehet ellent mondani." Erre én kiakadtqam h nem ő fogja pláne ennyi idősen megmondani h kivel járjak v kivel se. Erre még jobban kiakadt, és olyanokat mondott hogy jaj.. A kidobást megtenné 100%...Nem akarok vele rosszba lenni, ő csinálja a cirkuszt, de minek. De a barátommal se fogok szakítani mert szeretjük egymást. Mi mesét találhatnék ki sztetek, hogy hétvégén hova megyek? Pláne ha esik az eső...2011. júl. 20. 10:21
1/13 anonim válasza:
Mondd azt neki, hogy mész lakást nézni, mert elköltözöl. És tényleg ezt kellene tenned. 26 éves vagy, ideje a saját lábadra állni, és úgy nem szólhat bele senki, hogy mit csinálsz és kivel (bár így sem szabadna beleszólnia, de nem te neveled őt, szóval ez van...)
2/13 anonim válasza:
Könyörgöm, állj a saját lábadra 26 évesen!
Vagy ha nem, akkor tűrj, de ne hazudj.
3/13 A kérdező kommentje:
de többb napot vagyok nála mindig...és mit mondok hol alszok "lakásvásárlás"közbe?
2011. júl. 20. 10:28
4/13 anonim válasza:
baromira nem értetted meg a válaszom lényegét... ugyanis ezt nem mint mese, hanem mint javaslat mondtam. költözz el!
5/13 anonim válasza:
Egyszerű egy szép nap összecsomagolsz,aztán lelécelsz a barátodhoz.Ne is nézz hátra!Éld a magad életét!
6/13 A kérdező kommentje:
de én szeretem apum, és nem akarok vele rosszba lenni. De nemtom mért ilyen :((
2011. júl. 20. 10:34
7/13 anonim válasza:
ja ... koltozz oda a pasidhoz ...
8/13 anonim válasza:
Tudod mikor leszel legjobb viszonyban a szüleiddel? Amikor már nem kell minden napodat egy fedél alatt tölteni velük. Hülyén hangzik, de ez minden családban "jót tesz".
9/13 anonim válasza:
Ez az az úgynevezett "ritkaszarhelyzet". Egyet tudok mondani: DÖNTS! Melyik fontosabb neked?
10/13 A kérdező kommentje:
de akkor is most a semmiből nem indulhatok meg a világnak:( járok melózni, de mellette suliba is, meg annyi félretett pénzem nincs h és most félreköltözzek 2 nap múlva... na meg barátom szüleitől sem várhatom el h befogadjanak rendesen. Mert nagyon szeretnek.. de h rendesen odaköltözzek, azért sztem erre ők se számítanának.
2011. júl. 20. 10:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!