Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek a helyembe? Ott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyembe? Ott hagynátok, vagy nem?

Figyelt kérdés

Körülbelül 3 hónapja vagyunk együtt,én 17 éves férfi vagyok és a lány is.

Régen volt már vele kapcsolatom,de közbejött neki egy pali és szakítottunk,de mostanra megint összejöttünk.Most nézem myvip-en,hogy annak a palinak írogat,akivel előttem kavart,aki miatt szakítottunk.A képei alá is írja,hogy "ez a legjobb képed (KL) sok szívet bemásol neki,stb."

Ez szerintem nem túl korrekt és rosszul is esik,meg az én képeimhez nem ír semmit bezzeg annak a majomnak ír a képei alá.

Szerintem átfog verni,akkor fogom észre venni,hogy gond van,amikor már minden kötél szakad.

Szerintetek szakítsak vele?És úgy általában mi a véleményetek erről az egészről?

2009. jún. 26. 23:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
A csaj egy buta p*csa. Elnézést ha túl alpárian fogalmaztam.
2009. jún. 26. 23:11
 12/20 A kérdező kommentje:

2009.június 25.

És majd meg pukkadok,nem vesz tudomást arról,hogy nekem ez nem jó,pedig már írtam neki!Nem is válaszolt rá.egy hete nem láttam,tegnap volt fent msn-en

2009. jún. 26. 23:11
 13/20 anonim ***** válasza:
Sztem hagyjd ott és jöjj össze velem!!Én nem csinálnék ilyen csúnya dolgokat veled!!:)16/L
2009. jún. 26. 23:12
 14/20 A kérdező kommentje:

Tényleg?Hol és mikor?:D

de most tényleg,szerintem nekem se kellett volna ilyen hülyének lennem,de azt hittem megváltozott,szal pofáraesés!:(

2009. jún. 26. 23:14
 15/20 anonim ***** válasza:

Második vagyok. tényleg ne haragudj, de elég vicces volt:):D

de am: szerintem ne gyere össze vele mert elég bunkó a kislány...:S:S máshoz tud írni, hozzád nem? :S

2009. jún. 26. 23:16
 16/20 anonim ***** válasza:
Egyértelmű ha másnak a képe alá írogat akkor ő tetszik neki nem pedig te. Hagyd a fenébe.
2009. jún. 26. 23:16
 17/20 A kérdező kommentje:

Megfogadom a tanácsokat.

És igazatok van.

2009. jún. 26. 23:19
 18/20 anonim ***** válasza:

Hát én szerintem nem kezdenék újra kapcsolatot, mert magamat ismerve rettegnék attól, hogy megint otthagynak.. De ez más tészta.

Viszont megintcsak magam miatt tudom, hogy én is nagyon jóban vagyok az exemmel. Igaz nem irogatok a képei alá, de vannak olyan, sokkal expresszívebb emberek, akik örömmel és gond nélkül leírják ami a fejükből éppen kiesik. Lehet, hogy csak jóban vannak, de a dolog semmiképp nem korrekt veled szemben. Szerintem mond meg neki kerek perec. Az én hozzállásom a férfiakhoz és az udvarlókhoz akkor változott meg, amikor összejöttünk a mostani párommal, mert ő megköveteli tőlem, hogy mindenkitől a leghatározottabban szigetelődjek el. Mehetek egyedül bulizni, olyan barátaim vannak és akkor találkozok velük akiket és amikor akarom, csak egyszerűen elvárja hogy ne közeledjek (semmi flört) és minden közeledést hárítsak el. Ez így egészséges, és szerintem neked is ezt kéne megértetni a barátnőddel. Nehogy azt higyje, hogy el akarod tiltani valakitől, mert szerintem olyat, hogy tilos nem szabad senkinek sem mondani, nem vagyunk egymás tulajdona.

2009. jún. 27. 08:40
 19/20 anonim ***** válasza:

Oh most olvasom a fejleményeket! Egy hete nem láttad??? Ez egyáltalán nem normális! MSN-en meg ha ilyen netfüggő a csaj, akkor biztos fennt van, max rejtve... Én nem nevezném kapcsolatnak azt, ahol a párom nem válaszol, nem keres egy hétig.

Szerintem nem is kell a dologról a továbbiakban beszélni, egyszerűen csak te se keresd és ennyi. Ha bárhol ki van írva neked h "kapcsolatban" akkor azt állítsd át, és lépj tovább szó nélkül.

2009. jún. 27. 08:42
 20/20 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Nagyon egyet értek veled,és tényleg így lesz igazad van,és az utolsó előttinek is köszönöm a tanácsokat!

Akkor szerintetek is korrekt a szakítás.Szerintem is,ezt én nem bírnám végig csinálni megint,tisztára olyan az egész mint amikor először jártunk.Még egyszer nem követem el ezt a hibát.Pedig nem vagyok egy rossz ember,meghallgatom mások véleményét,nagyon együtt érző vagyok,kicsit lelkis is,meg csúnya sem vagyok,de azért valamilyen téren nyilván rosszul esik!

És tudja,hogy milyen vagyok.Nagyon magam alatt voltam és vagyok ez miatt,de ahogy azt Bob Marley is énekelte "no woman,no cry"

Vannak még egyáltalán normális lányok,akik nem ilyenek?

2009. jún. 27. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!