Voltam genetikai uh, magas miatt afp donw pozitiv lett, igy fel ajánlották a magzatviz vételét de nem mertem vállalni ikrekel vagyok terhes! Vetélés esélye fenn áll! ti mit csináltatok volna a helyembe?
Én úgy tudom, hogy ikrek esetében nem lehet az afp-re hagyatkozni, mert valótlan értéket mutat.
Milyen volt a 12 hetes uh-d? És mit mondtak a genetikai 18 hetesen?
Én a helyedben megkeresném a környék legjobb ultrahangosát, és vele konzultálnék, kerül amibe kerül.
És a genetikai uh eredménye mi lett? Találtak vmi gyanúsat?
Én úgy tudom, hogy ikerterhességnél még annyira sem megbízható az afp vizsgálat, mint amugy, és ilyenkor a genetikai uh- ra hagyatkoznak.
Én a korom miatt integrált tesztet csináltattam, mert a magzatvízvétel miatti vetélés kockázatát csak akkor vállaltam volna, ha a teszt eredménye rossz.
ciszta van mind a kettö agyába!
erre mondták felszivodik
első vagyok
Én is integrált tesztet csináltattam, és annak az eredményétől tettük függővé a továbbiakat. (szerencsére jó lett, így nem mentem máshová)
Kettős ikerterhességnél is működik az AFP vizsgálat. Mivel az AFP-t két baba termeli, ezért el szokták osztani az AFP értékét kettővel, és így kapják meg az AFP eredményt. Az viszont tény, hogy így egy pontatlan AFP eredményt kapunk.
Nézd, én elmennék a vizsgálatra a helyedben. Ha te akkor is megtartanád a gyerekeket, ha down kórosak, akkor akár úgy is dönthetsz, hogy nem mész el. Ezt beszéld meg az orvosoddal. Ha nem tartanál meg egy beteg kisbabát, akkor pedig menj el.
Hányadik hétben vagy?
18 heten
vetek volna mimd a kettötöl magzatvizet és az egyik véletlenül elvetél visszi a másikat is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!