12. -18. hét nem vagytok idegesek? Nem aggódtok?
Szia, nyugodj meg. Ha baj lenne a babával, valószínűleg görcsölnél vagy vérzés lépne fel. Én tegnap voltam pont a 18 hetes kötelező UH-n. És ott keserítettek el, hogy a következő csak a 30. héten lesz :(
Nálam sajnos nem lett jó a 16. heti AFP eredmény, ezért genetikai tanácsadásra küldtek, holnap képek időpontot a SOTE-tól. Bár a tegnapi UH-n semmi rendellenességet nem találtak.
Szóval ne aggódj, pihenj sokat, ha van rá lehetőséged, a nyugalom a babának is jót tesz :)
Nyugodj meg, ez még nem jelent konkrétan semmi rosszat!Valószínűleg további vizsgálatokra fognak küldeni, hogy még többet kiderítsenek!
Köszi a választ, sajnos hajlamos vagyok túl aggódni dolgokat:)
14+1 napos vagyok. A 16+4 napos leszek amikorra van már időm 4D-és Uh-ra. Kicsit kíváncsi vagyok, és szeretném már, hogy a férjem is lássa a babócát.
Amúgy szerintem nem kell aggódni, észrevennéd ha baj lenne, nyugi:)
Én nagyon aggódtam! Ráadásul nem volt semmi terhestünetem! Így mi elmentünk 4Duh-ra 14.héten is, aztán a 19.héten is. Nálunk a 21.héten csinálták a kórházban a genetikait.
De ne igzulj, nem lesz baj, csak türelem! Most vagy 13 hetes, 3 hét múlva mész afp-re, kb 1 hét múlva eredmény... Szépen elmegy majd az idő a következő uh-ig.
Ja igen, nálunk is a 30.héten volt még uh, de utána már egyáltalán nem! Pedig mindenhol azt olvastam, hogy a 36.héten még van egy kötelező. Szóval a 30.héten jól megnéztem a babámat, utána már csak akkor láttam, amikor megszületett 39+3-ra!
Én most tartok a 16+5 hétnél.Engem is zavar néha,hogy semmit sem érzek,pedig nekem már a harmadik gyerkőcöm lesz,és még nem mocorog.Igaz mellsőfali a placentám,ez lehet,hogy változtat valamit a dolgokon!
Nekem még 3 hét van a következő uh-ig,de remélem addig megmozdul és akkor már nyugodtabb az ember!
De valószínűleg észrevennéd ha valami baj lenne!Nyugodj meg,és csak a jóra,szépre gondolj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!