Kismamák, Ti nem aggódtok nagyon a 12. és a 18. heti UH között, hogy mi van a babával? Olyan sok idő telik el a kettő között, és közben még semmit sem érzek. (14 hetes)
Ha nem görcsöl a hasad nem vérzel akkor jól van a kicsi.
Én anno nem féltem mert az esküvőt szerveztem ennyi idősen.
Szerencsére nekem valahogy jól jöttek ki az időpontok.
7-én voltam a dokinál, ott megnéztük. Hétfőn megyünk a 12. genetikaira. Október elején vissza a dokihoz, úgyhogy nagyjából 2-3 hetek telnek el az uh-k között. De én minden nap nézegetném, csak sajnos nem lehet. :)
Szia!
Én pont ugyanígy érzem. 15 hetes vagyok, de semmit nem érzek, nem is látszik rajtam a terhesség. Én arra gondoltam, hogy elmegyek egy magánrendelésre és csináltatok UH-ot, de még eddig sikerült lebeszélni magam erről, mert arra gondolok, hogy a testem csak jelezné, ha valami baj lenne.
A babának tényleg nem jó a sok UH, meg a vele járó zaklatás, még ha nehéz is kibírni :D
Én a napokban vltam a második genetikain, 20. betöltött héttel, mert nem volt időpont korábbra. Kibírtam, igaz, marha nehezen.
DE elmentem közben a védőnőhöz szívhangot hallgatni nem is egyszer, aztán kb a 18. héttől már minden nap éreztem, hogy mozgolódik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!