Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Amikor nincs semmi tünet ti...

Amikor nincs semmi tünet ti nem aggódtok, hogy esetleg baj lehet? 5 hetes vagyok, eddig voltak tüneteim, de nagyon lecsökkentek. A hányingeres időszak mikor várható?

Figyelt kérdés
2011. jún. 10. 08:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem baj egyáltalán!!!

Nekem mindkét terhességnél a 7. hét körül jelentkezett...addig teljesen jól voltam...

Szerintem ha nem lesznek kellemetlen tüneteid inkább örülj Neki :))

2011. jún. 10. 08:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül kell hányingeres korszaknk lenni-e, nem mindenkinél van. Nálam a 6 héten kezdődött mindkét terhességemnél. Vannak napok amikor nagyon küzdenem kell, hogy valami bennem is maradjon, vannak napok amikor teljesen jól vagyok! A jobb napokon nekem is megfordul a fejemben, hogy esetleg baj lehet, de gyorsan elhesegetem a gondolatot, hiszen addig nincs baj, míg nem vérzek vagy nem görcsölök! Gondolj Te is erre!
2011. jún. 10. 08:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

De, aggódtam!:)) Kb. két hétig volt némi tünetem, a 7. héttől, utána még az is elmúlt.Nagyon féltem, hogy biztos baj van!

Most voltam uh-on, teljesen rendben van a pici.:) A dokim is azt mondja,hogy nem kell mindenkinek hányni, meg szédülni!

12 hkm

2011. jún. 10. 08:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodj meg,ez normális!

Nem muszáj,hogy hányingered legyen.

Nekem egész terhesség alatt nem volt,de van akinek jön-megy! :)

2011. jún. 10. 08:17
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem volt sosem. Sem spontán hányinger, sem szagoktól, ízektől való undor miatti hányinger :)
2011. jún. 10. 08:22
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem szabad minden kis apróság miatt rögtön elkezdeni aggódni. Még csak 5 hetes vagy és már "találtál" valamit ami miatt aggódhatsz, akkor mi lesz később amikor mondjuk a baba egy nap nem mozog olyan aktívan, vagy ha fájni fog a pocid alja?:) Nem szabad ilyen parázósnak lenni, ezt a baba megérzi bent és Neki nem tesz jót. Élvezd, hogy nincsenek tipikus terhességi tüneteid ... Én sosem hánytam, hányingerem is meglehetősen ritkán volt, mondhatni szinte soha. Nem voltam émelygős, most sem vagyok és sosem aggódtam emiatt, én inkább kifejezetten örültem Neki. Nem a terhességi tünetek jelentkezésének függvénye, hogy a babád jól van -e vagy sem? Nyugodj meg és élvezd a várandósságodat! :)

29 hetes kismama

2011. jún. 10. 08:53
 7/7 A kérdező kommentje:
Igazatok van, nem kellene aggódnom. Köszönöm a jó tanácsokat.
2011. jún. 10. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!