Amikor nincs semmi tünet ti nem aggódtok, hogy esetleg baj lehet? 5 hetes vagyok, eddig voltak tüneteim, de nagyon lecsökkentek. A hányingeres időszak mikor várható?
Nem baj egyáltalán!!!
Nekem mindkét terhességnél a 7. hét körül jelentkezett...addig teljesen jól voltam...
Szerintem ha nem lesznek kellemetlen tüneteid inkább örülj Neki :))
De, aggódtam!:)) Kb. két hétig volt némi tünetem, a 7. héttől, utána még az is elmúlt.Nagyon féltem, hogy biztos baj van!
Most voltam uh-on, teljesen rendben van a pici.:) A dokim is azt mondja,hogy nem kell mindenkinek hányni, meg szédülni!
12 hkm
Nyugodj meg,ez normális!
Nem muszáj,hogy hányingered legyen.
Nekem egész terhesség alatt nem volt,de van akinek jön-megy! :)
Szia!
Nem szabad minden kis apróság miatt rögtön elkezdeni aggódni. Még csak 5 hetes vagy és már "találtál" valamit ami miatt aggódhatsz, akkor mi lesz később amikor mondjuk a baba egy nap nem mozog olyan aktívan, vagy ha fájni fog a pocid alja?:) Nem szabad ilyen parázósnak lenni, ezt a baba megérzi bent és Neki nem tesz jót. Élvezd, hogy nincsenek tipikus terhességi tüneteid ... Én sosem hánytam, hányingerem is meglehetősen ritkán volt, mondhatni szinte soha. Nem voltam émelygős, most sem vagyok és sosem aggódtam emiatt, én inkább kifejezetten örültem Neki. Nem a terhességi tünetek jelentkezésének függvénye, hogy a babád jól van -e vagy sem? Nyugodj meg és élvezd a várandósságodat! :)
29 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!