éreztetek a terhesség elején olyat h a szívetek a torkotokban dobogott? Pedig nem voltatok idegesek?
Figyelt kérdés
én napok óta ezt érzem pedig semmi feszültség nincs az életemben.10 hetes kismama2010. aug. 4. 09:32
1/5 anonim válasza:
Igen, a terhesség alatt a szív 20-30 %-kal többet doglozik, ezért a pulzus emelkedhet, ezt érezheted a torkodban. Nyugi, ez a terhesség velejárója.
2/5 anonim válasza:
Igen, a terhességem elején volt jónéhány nap, mikor majd' kiugrott a szívem a helyéről, pedig nem is voltam ideges.
3/5 anonim válasza:
Szia! Volt, nem is kevésszer sajnos! Nagyon rossz, én konkrétan arra gondoltam, hogy előjött valami szívritmus zavar! Bár engem is nyugtattak, hogy ez "normális" ilyenkor de az elején nem akartam elhinni! Persze szerencsére tényleg a Babánk miatt volt :D ! Próbálj nyugodt maradni ilyenkor, majd elmúlik!
Kitartást, boldog babavárást :) !
4/5 anonim válasza:
Szia! Ugyanez volt velem is. Egy megmagyarázhatatlan feszültség és hevesebb szívdobogás-és én is azt hallom mindenfelől, hogy nyugodjak meg, természetes! :)
5/5 anonim válasza:
Jaj hat akkor attol van?! Ha elobb tudom nem megyek be a korhazba. 140es volt a vernyomasom megijedtem. Ket napra ra tudtam meg,aldott allapotban vagyok. Ma is ver a szivem rendesen,de akkor ez ennek tudhato be...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!