Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan vállaljak munkát...

Hogyan vállaljak munkát terhesen? Csak érettségim van.

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, 7 hetes terhes, nem járok egyetemre, csak érettségivel meg nem tudom, hol tudnék pénzt keresni. Az apuka (az exem) külföldön van, kb. fél év múlva fog tudni rendszeresen utalni valamennyi pénzt nekünk, de az nem lesz elég. Milyen munkát tudnék így vállalni, amivel legalább valamennyit kereshetnék, hogy eltartsam a babát? A szüleim támogatnak, de nagy családban élek, és nemigen keresnek ők sem jól.

2014. szept. 12. 12:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha eltitkolod a terhességed, amikor elkezdesz dolgozni, téged is megbüntetnek!
2014. szept. 13. 21:29
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Munkaügyivel kapcsolatban vagy?

Nálunk pl. rengeteg tanfolyam indul most náluk, csak be kell járni tanulni, vizsgázni, egy napi 8órás tanfira olyan 70e körül fizetnek. De vannak 4 és 6órások is.

Illetve van az aktív korúak támogatása is, amit némely városban rögtön tudsz igényelni, ahogy regisztrálsz a munkaügyibe, és van olyan is, ahol kell az előzetes együttműködés.

Én először a tanfolyamra kérdeznék rá nálatok, mégsem egy munkahely, csak ülni kell és tanulni, az meg terhesen is megy :)

2014. szept. 14. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!