A barátnőm 21 éves, én 18 most végzek a sulival és megyek dolgozni. ő dolgozik és 2-300 k t keres. Nagyon szeretjük egymást csak félek hogy nem tudnánk el tartani egy gyereket. Ő azt mondja hogy ez hülyeség. Mit tegyek, belevagjak ? én is szeretném csak félek az anyagiaktol. szerintetek?
Semmiképp. Egyrészt nagyon fiatal vagy, másrészt végezz a sulival, dolgozz és utána. Nem késtek el semmivel.
2014. márc. 30. 22:24
3/16 anonim válasza:
Neeeeeeee. Először dolgoz 3-4 évet, derüljön ki, hogy komoly e a kapcsolatotok és majd utána.
2014. márc. 30. 22:25
4/16 A kérdező kommentje:
1. Ezt hogy érted?
2014. márc. 30. 22:25
5/16 anonim válasza:
Arra azért készüljetek, ha a barátnőd szülni fog, akkor az ő keresete egy időre kiesik. Ha valamiért veszélyeztetett terhes lesz, akkor csak táppénzt fog kapni, és utána fél év tgyás, majd gyed, végül gyes, ami csak 26 ezer forint. Ekkor inkább a te fizetésedből fogtok megélni, amihez egy viszonylag stabil munkahely kell. Most végzel a sulival, ráértek még, egy kicsit éljetek, kiránduljatok, nyaraljatok, költözzetek össze és majd utána vállaljatok gyereket.
2014. márc. 30. 22:28
6/16 A kérdező kommentje:
Már együtt élünk 5 hónapja, karácsonykor el jegyeztem. Van biztos munkahely is. még 1 hónap van a suliból
2014. márc. 30. 22:33
7/16 anonim válasza:
5 honap...az már valami!
persze vágjatok bele!!!! Gratulálok!
azt megértem, hogy félsz, hogy nem tudnád eltartani a gyereket, de hál isten a párod egy müvelt, diplomás fiatal, érett 21 éves nö, akinek szuper jo, fix állása van, max. elmész te gyesre (vagy minek nevezik...).
2014. márc. 30. 23:03
8/16 anonim válasza:
5 hónapja együtt éltek?persze...már rég teherbe kellett volna ejtened...hihetetlen hogy hosszú távon nem vagytok képesek gondolkodni!én 23 évesen szültem, de előtte dolgoztam 2 évet, férjem 31 volt és 8 év munkaviszonnyal a háta mögött...meg volt mindenünk a saját lakáson kívül...és 5,5 év ismertség, 4 év együttélés után...a gyerek nem egy hepp...ha meg van, nem lehet visszavinni, visszacsinálni!majd mikor 2 éves lesz és a boltban visszateteted vele a túró rudit mert nincs pénzed rá, akkor fog igazán elszorulni a szived, hogy milyen felelőtlen voltál...
2014. márc. 31. 08:39
9/16 anonim válasza:
Mennyi rosszindulatú ember van,biztos fáj,hogy,hogy a barátnője többet keres mint itt sok anyuka valaha kapott,vagy mert már elmúltak 30 és fáj nekik,hogy egy 20on éves jó helyzetben van és hamarabb van lehetősége az anyaságra.
Kedves Kérdező!
Azt javaslom várjatok,inkább azért,mert jobb ha te is dolgozol 1-2 évet,ha a barátnőd Gyeden lesz akkor kevesebbet kap majd,és hogy még egy kicsit szokjatok össze,itt az együttélésre gondolok akkor a barátnőd már 22-23 éves lesz még mindig fiatal,szerintem megéri várni.
2014. márc. 31. 09:03
10/16 anonim válasza:
Kedves kérdező szerintem a nagyobb gondot nem az anaygi oldal okozná nektek hanem az, hogy egy pici baba hatalmas kötöttség és felelősség, ha ti még buliznátok, élnétek, vagy utazgatnátok kedvetekre akkor várjatok még vele! Szép dolog a családalapítás, de gondoljátok át, miben válltozna az életetek a baba mellett, és mérlegeljetek, hogy ilyen fiatalon is erre vágytok-e?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!