Szerintetek vállaljak egy negyedik gyereket?
Figyelt kérdés
Már van három fiunk, a párommal annó megbeszéltük, hogy nem kell több gyerek.
Most mégis azért nyaggat, hogy próbáljuk meg, hátha lány lesz. Nem tudom mit tegyek, öt éve mentem vissza dolgozni, mindjárt negyveb leszek. Ráadásul mi neveljük a hugom tíz éves kisfiát is. Vajon miért változott meg a párom véleménye?
2013. dec. 17. 20:44
1/12 anonim válasza:
Háááááát.... nem tudom. Mit dolgozol?
Azért neked már gondolnod kell a meglévő gyerekeidre, és be kell látni, 42-43 évesen egy gyerekkel nem leszel éppen a munkaadók vágyálma :/
2/12 anonim válasza:
Nem vállalnék. És ha ő is fiú lesz, mit gondol a párod?
3/12 anonim válasza:
Ez két ember legbensőbb magánügye. Hogy adhatna neked felelősen bárki is választ erre a kérdésedre?
4/12 anonim válasza:
A párod nem gondolkodik felelősen. Csak azért gyerek, mert hátha lány lesz? ne hagyd magadat eltántorítani. Nálunk 4 fiú után lett egy lány. Igaz, mindketten-apa-anya akarta. Aztán az apa úgy döntött, máshol keresi a boldogságot. Szerinted milyen élete van az egyedül maradt anyának 5 gyerekkel?
6/12 A kérdező kommentje:
Mi lassan 25 éve vagyunk együtt, amúgy sem olyan tipus aki elhagyná a családját. Mindig is három gyerekről álmodtam, de azt sem akarom, hogy azt mondja, meg sem próbáltuk.
2013. dec. 17. 20:59
7/12 anonim válasza:
Válllanám:) Most várom a harmadikat, de már agyalok a negyediken:)
8/12 anonim válasza:
Nem a létszámon van a hangsúly. Ha azért kell még egy gyerek, mert hátha lány lesz, az nem ugyanaz, mikor a szülők gyereket szeretnének még. Nemre való tekintet nélkül.
9/12 A kérdező kommentje:
Amikor mondtam a férjemnek, hogy nem biztos, hogy lány lesz akkor azt mondta, ha nem próbáljuk nem tudjuk.
Mi lenne, ha azt mondanám, hogy nem védekezem, de közben még is?
2013. dec. 17. 22:04
10/12 anonim válasza:
7-es vagyok. egyetértek azzal aki azt írja, hogy úgy az igazi ha nemre való tekintet nélkül vállaljátok! nekem van 1 lány 1 iú, pocakban fiú, és vállanék negyediket tökmindegy mi lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!