Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek vállaljak egy...

Szerintetek vállaljak egy negyedik gyereket?

Figyelt kérdés

Már van három fiunk, a párommal annó megbeszéltük, hogy nem kell több gyerek.

Most mégis azért nyaggat, hogy próbáljuk meg, hátha lány lesz. Nem tudom mit tegyek, öt éve mentem vissza dolgozni, mindjárt negyveb leszek. Ráadásul mi neveljük a hugom tíz éves kisfiát is. Vajon miért változott meg a párom véleménye?

2013. dec. 17. 20:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon rossz döntés lenne valamit mondani és teljesen mást csinálni...vagyis hazudnál a férjednek egy nagyon fontos dologban! És gondolj a közmondásra: Hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát!

Gondold át, hogy Te mit és miért szeretnél valójában és ennek megfelelően vágjatok bele a családbővítésbe, vagy mond meg a férjednek, hogy te miért nem találod jó ötletnek még egy gyerkőc vállalását.

2013. dec. 17. 22:15
 12/12 anonim ***** válasza:
Én nem vállalnék 4.- et, de az én vagyok. Csak azért ne szülj, mert a párod nyaggat. Gondolj a 3+ 1 gyerekre. Akkor kell gyereket szlni, ha mindkét fél akarja. Azt meg végképp nem értem, hogy miért idegenektől kérdezed. 40 évesen legyél már tisztába azzal, hogy mit akarsz.
2013. dec. 18. 06:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!