Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vállaljak gyereket?

Vállaljak gyereket?

Figyelt kérdés
A barátnőm 21 éves, én 18 most végzek a sulival és megyek dolgozni. ő dolgozik és 2-300 k t keres. Nagyon szeretjük egymást csak félek hogy nem tudnánk el tartani egy gyereket. Ő azt mondja hogy ez hülyeség. Mit tegyek, belevagjak ? én is szeretném csak félek az anyagiaktol. szerintetek?
2014. márc. 30. 22:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
37%

ajjj már megint ez az idiota -rosszindulatuság-... annyira egyszerü mindig ezzel védekezni, na jah, persze irigylik, hogy 20 évesen 300 ezret keres -egyébként mivel?- egy érettségivel mivel keres 300 ezret? egyébként én ezt pont lesz.rom, mert Svájcban élek, svájci a férjem, és 3 hét mulva szülök, és 28 éves vagyok..és gondolhatod, hogy itt nem 300 ezret keresnek az emberek, mert egy lidl-ben dolgozonak a minimálbérje 1 millio forintnak felel meg.

egyszerüen csak túúúúúl fiatalok a gyerekhez, és igen, a fiucska még iskolás, olyan, mintha a 21 éves "kislány" tartaná majd el öt is, meg a gyereket is...na hagyjuk már.

2014. márc. 31. 10:02
 12/16 anonim ***** válasza:

Utolsó! Diplomával normális munkahelyen simán. Svájcban az árak is mások...

Egyébként szerintem 21 és 18 évesen eléggé korai....Ha a párod diploma után kezdett dolgozni, akkor nem lesz meg a 2 év biztosítási ideje, így kevesebb táppénzt kap...A GYED-re való jogosultság miatt sem mindegy. Szerintem érdemes volna kb 2 évet várnotok és még akkor is nagyon fiatalok lesztek hozzá. Ehhez meg is kell érni. Egyébként én most vagyok 25 éves és az első babánkat várjuk a férjemmel. Hallgass az eszedre!

Egy HR-es 31hkm

2014. márc. 31. 11:24
 13/16 anonim ***** válasza:
67%os ,kikérem magamnak nem vagyok idióta,mit fröcsögsz itt?? A srác kiírt egy kérdést de máris le kellett támadni,mert hát még fiatal,igen fiatal de attól még kb 2 év múlva simán lehet gyereke,Ő is dolgozik a barátnője is, a 21 éves már nem kislány ne is haragudj,azért mert te már lassan 30 leszel nem kell lenézni a 20on éveseket,a kor nem határozza meg az érettséget,sem az értelmi szintet lásd a te válaszaid.Senki sem mondta,hogy most várjanak bele várjanak még 1-2-3 évet,de nem pont az anyagiak miatt, 21 évesen simán lehet diplomás már,és Svájcban más az élet.
2014. márc. 31. 14:23
 14/16 anonim ***** válasza:
*vágjanak bele
2014. márc. 31. 14:23
 15/16 A kérdező kommentje:
Akkor te már megtalaltad a magadet svájcban. Jó helyre "pucsitottal" kicsit szégyen hogy magyar letedre nem tudsz gyereket nevelni csak külföldön.. És az anyagiakkal nincs gond. Már most többet hajtottunk mint te azzal hogy el menekültel a szulofoldedrol...
2014. márc. 31. 15:00
 16/16 anonim ***** válasza:
70%
Annyira gyerek vagy kérdező hogy inkább ébredj fel.
2014. márc. 31. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!