Vállaljak gyereket?
ajjj már megint ez az idiota -rosszindulatuság-... annyira egyszerü mindig ezzel védekezni, na jah, persze irigylik, hogy 20 évesen 300 ezret keres -egyébként mivel?- egy érettségivel mivel keres 300 ezret? egyébként én ezt pont lesz.rom, mert Svájcban élek, svájci a férjem, és 3 hét mulva szülök, és 28 éves vagyok..és gondolhatod, hogy itt nem 300 ezret keresnek az emberek, mert egy lidl-ben dolgozonak a minimálbérje 1 millio forintnak felel meg.
egyszerüen csak túúúúúl fiatalok a gyerekhez, és igen, a fiucska még iskolás, olyan, mintha a 21 éves "kislány" tartaná majd el öt is, meg a gyereket is...na hagyjuk már.
Utolsó! Diplomával normális munkahelyen simán. Svájcban az árak is mások...
Egyébként szerintem 21 és 18 évesen eléggé korai....Ha a párod diploma után kezdett dolgozni, akkor nem lesz meg a 2 év biztosítási ideje, így kevesebb táppénzt kap...A GYED-re való jogosultság miatt sem mindegy. Szerintem érdemes volna kb 2 évet várnotok és még akkor is nagyon fiatalok lesztek hozzá. Ehhez meg is kell érni. Egyébként én most vagyok 25 éves és az első babánkat várjuk a férjemmel. Hallgass az eszedre!
Egy HR-es 31hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!