Vallaljak gyereket most vagy varjak meg?
Ha nem vagy boldog a mostani kapcsolatodban, akkor szerintem semmi esetre se vállald be a babát.
Gondolj bele, ha a pároddal szétmentek, milyen lesz a baba élete. Főleg, ha egyedül nem lenne rá keret.
Mindig mérlegelj, ha a párod ott is hagyna vagy fordítva, akkor a szüleid vagy a rokonok mennyire tudnának besegíteni az anyagiakba.
Nem feltétlenül örökölheted a daganatot, de persze van rá esély. Mindenki magában hordozza a rákos sejteket, csak nem mindenkinél alakulnak át rosszindulatúvá, tehát daganattá, illetve az sem biztos, hogy neked is e kör körül fog kialakulni.
Ha egészségesen étkezel, szedsz vitaminokat ( persze ha erős a szervezeted akkor nem kell) akkor növeled annak esélyét, hogy ne alakuljon ki!
Tehát ha a helyedbe lennék, nem vállalnám be a babát. Ha nem vagy boldog a pároddal, akkor hagyd ott és keress valaki más, akivel szép lesz a kapcsolatotok és pont beleillik egy baba :)
18/L
Én anyukám méhét is kivették daganat miatt. Két gyereket szült, 14 év korkülönbséggel, közte 7x elvetélt. Nem tudta soha kihordani a terhességeit. 20 hetesen is volt vetélése.
Én a lánya a 3. babánkat várom, kis korkülönbséggel. Szerencsére nem volt vetélésem és elsőre sikerültek a babák és 36 éves vagyok.
Egyáltalán nem biztos, hogy öröklöd a daganat lehetőségét.
Milyen daganat volt?
Kedves Kérdező! Ha nem vagy boldog a párkapcsolatodban, akkor szerintem felesleges is párkapcsolatban élned, mert csak megszorításokkal jár, nem lehetsz önmagad, alkalmazkodnod kell a másikhoz, akivel nem érzed jól magad. Ha csak azért vagy vele együtt, mert eltart, szerintem nem éri meg... Inkább állj a saját lábadra, tanulj meg bízni önmagadban és akkor szép lassan megtanulsz bízni másokban is! Az, hogy egy előző férfi az életedben rosszul bánt veled, nem hatalmaz fel arra, hogy tűrj egy másikban amiben nem vagy boldog. Mindenki megérdemli a boldogságot, de azért meg kell küzdeni, nem hullik csak úgy az ölünkbe!
Az, hogy anyukádnak, nagymamádnak daganat miatt kivették a méhét, nem függ össze a vetéléseddel és a vetélésed nem függ össze a te méhed állapotával semi (a baba rendellenes fejlődése miatt vetéltél el, nem pedig azért, mert a felmenőid daganatosak voltak).
Ha a helyedben lennék, már rég kiléptem volna ebből a kapcsolatból, a saját lábamra álltam volna, és kerestem volna egy olyan párt, aki tisztel, megbecsül és szeret (ilyen viszont nagyon kevés van). De mivel nem vagyok a helyedben, így csak arra tudlak kérni, hogy előbb tanulj meg bízni saját magadban, szeresd önmagad. Ha ezt nem teszed, akkor hogyan várod el, hogy mások bízzanak benned, és szeressenek? És hogyan várod el, hogy bízhass másban és szeretni tudd őt? Ezek fontosabb kérdések annál, minthogy "vállaljak-e babát a boldogtalan párkapcsolatomban, vagy ne"...
Sok sikert!
26 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!