Kb.3 hónapom van a szülésig, ha most leteszem a cigit, akkor kitisztul még a szervezetem a baba születéséig?
Figyelt kérdés
2014. júl. 23. 19:49
41/53 A kérdező kommentje:
Mondja egy láncdohányos,gyerek nélküli fruska.:) :) :) :)
2014. júl. 25. 18:14
42/53 anonim válasza:
Most már nem kell a bizonyítványt megmagyaràzni!!Szégyeld magad!!Sajnálom szegény gyereket mert nem lesz majd aki normális felvilágosítást adjon majd neki mert az annya tök buta..... remélem egészséges lesz hamár téved választott!!
43/53 anonim válasza:
Bocsi a hibákért telefonról írtam... szóva tedd le..
44/53 A kérdező kommentje:
Én próbálom letenni,nincs mentség arra,amit tettem,semmi...Most babacuccok vásárlásával terelem el a figyelmem.:)
Tudom,hogy nem tehetem jóvá,HA! kárt okoztam eddig,bár minden uh,és vizsgálat makk egészséges gyerekre utal,én attól félek,hogy nikotinfüggő lesz,de úgy hallottam (orvostól),hogy a nikotin 1-3 hónap alatt kiürül a szervezetemből,(véremből),és így nem lesz függő a baba,mert nem kapja már a nikotint...
2014. júl. 25. 18:26
45/53 anonim válasza:
Akinek nincs lanya az csak gyerek nelküli lehet??:))de buta vagy te atyaég!tudod mit cigizzel szerintem igyál is ennél hülyébb már úgy se lehetsz:)))))
46/53 anonim válasza:
Es aki 6honapig cigizik annak a gyereke nem lesz nikotinfüggő?csak aki utána??ezt mondta az orvos??
47/53 Ditta323 válasza:
Az uh nem tud minden betegséget kiszűrni. Lehet, hogy a nikotin kiürül annyi idő alatt, de 15 év kell mire teljesen kitisztul a szervezetből az ÖSSZES adalék anyag.
Ha nem bírod a kritikát inkább kérdezted volna meg a google bácsit, mert én sem tudok szó nélkül elmenni a dohányos kismamák mellett.
48/53 A kérdező kommentje:
Nem lesznek a babának elvonási tünetei...
2014. júl. 25. 20:02
49/53 A kérdező kommentje:
a tüdőnek kellenek évek.
2014. júl. 25. 20:03
50/53 A kérdező kommentje:
Ja,meg aki dohányzik,de babát akar,és előtte leszokik 1-2 hónappal tervezés előtt,akkor neki is beteg babája lesz,mert nem tisztul ki a szervezet,csak 15 év alatt???
2014. júl. 25. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!