Ha a babámnak esetleg nincsen szívhangja, akkor az csak az uh-n fog kiderülni, vagy előtte azért jelez a szervezetem, hogy nem életképes a baba? Vérzés, görcsök, ilyesmi.
Figyelt kérdés
2010. jan. 2. 10:09
1/4 anonim válasza:
Mindketto lehetseges. De szerintemm ne is agyalj ilyesmin. Mibol gondolod hogy baj lenne?
2/4 anonim válasza:
Nekem kétszer is volt ilyen egyszer se véreztem, görcsöltem vagy ilyesmi, és nem is éreztem hogy baj lenne :(((
3/4 anonim válasza:
Sajnos nekem sem jelzett a szervezetem, hogy nincs szívhang és missed ab. lett a vége 9 hetesen. 7 hetesen voltam uh-on, szívhang nem volt, majd 8 hetesen ismét. Akkor már mondta is a doki, hogy meg kell műteni, mert már ennyi idősen látszania kellene. Rá úgy 4 napra kezdtem el egy kicsit barnázgatni, és egy hét múlva műtöttek meg. Álmomban nem gondoltam volna, hogy ilyen létezik, hogy nem vérzek, nem görcsölök és a baba mégsincs sehol. Remélem nálad minden rendben lesz!
4/4 anonim válasza:
nekem sem volt semmi jele, sőt engem a doki hetesen úgy hgy nem látott szívhangot azt mondta csak hetesen menjek vissza, gondoltam ő tudja mit kell ilyenkor csinálni, majd hetesen mivel ő nem fogadott másik dokihoz kerültem, ő mondta, hgy csak a beágyazódás látszik, onna nem fejlődött tovább... utána be kellett volna mennem a kórházbad-s uh-ra de oda már nem jutottam el, mert közben spontán megindult a vetélés, amit be is fejeztek... ami szintén nem járt nekem görcsökkel, meg semmivel!!!
most 22 hetes vagyok, de úgy mentem az első uh-ra, hogy úgy sem lesz szívhangja, majd az uh-n ott mutatta a doki(nem az előző) hogy pulzás a pici szíve...:)
sok sikert és boldog babavárást!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!