Lehet, hogy összejött a baba vagy csak a szervezetem szórakozik velem?
Figyelt kérdés
Kb. 5-6 napja vannak "tüneteim". Néha a mellemben érzek olyan furcsa bizsergő, izomlázszerű fájdalmat. Szédülök, hányigerem is szokott lenni, állandó éhségérzetem van, sok krémes folyásom és a hasam is megfájdul időközönként. Anno a kisfiamnál annyi volt a tünetem menzi előtt, hogy állandóan éhes voltam és fáradt és akkor is krémes folyásom volt. Ma van a ciklusom 26. napja. Általában a 26. és a 28. nap között szokott valamikor megjönni. Igazából holnapra nem várom, mert a váladékból és a petefészek szurkálásból arra tippelek, hogy a 13. napon ovuláltam. Kérem segítsetek volt már így valaki és babát várt? Előre is köszi minden segítséget és választ.2010. márc. 14. 14:20
1/1 anonim válasza:
Szia! Én 20.-a körülre nem várom, de nekem is vannak ilyen tüneteim. Tudom, hogy még korai lenne ilyeneket érezni. De akkor mi ez?? Beképzelném én is??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!