Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jövőre megpróbálkozunk a...

Jövőre megpróbálkozunk a babaprojekttel (első baba). Tehetek már most valamit így pár hónappal előtte, hogy felkészítsem a szervezetem és megnöveljem a teherbeesés esélyeit? 27N.

Figyelt kérdés
2013. aug. 21. 11:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
33%

Étkezz változatosan, egyél sok gyümölcsöt, zöldséget. Nem kell semmi gyógyszer és egyéb praktika. Akkor legyetek együtt, amikor kedvetek van. Ennyi elég, ha egészségesek vagytok.

A többi csak reklám.

2013. aug. 21. 11:43
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Annyival egészíteném ki az elsőt, hogy a folsav pótlása nem csak reklám (családon belüli beteg gyerek rá a bizonyíték), ezért a terhesvitamint én jó dolognak tartom. Én is egészségesen éltem, rendszeresen sportoltam, szedtem vitamint és első hónapban meg is fogant a baba. Sok sikert nektek is! 29N
2013. aug. 21. 11:47
 3/13 anonim ***** válasza:
50%
nem kell hozzá terhes vitamin, lehet venni csak folsavat is a gyógyszertárban.
2013. aug. 21. 11:59
 4/13 anonim ***** válasza:

Egyénfüggő, hogy kinek mire van szüksége és ezt gyakran maga az egyén sem tudja teljesen jól felmérni. Ezért szoktál ajánlani a vitaminokat, mert én pl. tudom magamról, hogy egyáltalán nincs nagy vitaminbevitelem (sajnos).

A folsav nagyon fontos és én még az E-vitamint mondanám, mint sejtregeneráló hatású vitamin. A méhet nagyon jól fel tudod vele készíteni a babavárásra.

Fontos a sok folyadék is lehetőleg kerülve a sok cukros, szénsavas löttyöt.

Ami még ráadás lehet: tegyél rendben magatok körül mindent :) Ha mondjuk hátravan a lakásfelújítás, akkor essetek neki, ha volt valami tervetek, valósítsátok meg, hogy úgymond teljesen rá tudjatok hangolódni a baba fogadására.

2013. aug. 21. 12:05
 5/13 A kérdező kommentje:
Húú, nagyon jó dolgokat mondtok, köszönöm! :)
2013. aug. 21. 12:09
 6/13 anonim ***** válasza:
E vitamin C vitamin .Nem ártasz vele,.
2013. aug. 21. 12:31
 7/13 anonim ***** válasza:

Ha dohányoztok,akkor le kell már most tenni,alkoholt csak nagyon-nagyon ritkán. Sok zöldség,gyümölcs! E vitamin. Harmónia közted és a párod közt ..ja és persze majd sok szex! :)

13 hkm

2013. aug. 21. 12:36
 8/13 anonim ***** válasza:
2013. aug. 21. 13:00
 9/13 anonim ***** válasza:
14%
Térjetek át valami tiszta artézi vízre a csapvíz és a műanyag flakonos ásványvizek helyett, főleg a szénsavast kerüljétek. Főzéshez is csak ez a tiszta víz legyen! A csapvízben ott vannak a fogamzásgátlók a nők vizeletéből, nem tudják teljesen kiszűrni. Az ásványvizek is hasonló fogamzásgátló anyagot oldanak ki a műanyag palackokból. Én 3 hét után teherbe estem, miután artézi vizet kezdtünk inni. 1,5 évig hiába próbálkoztunk. 35 éves vagyok. Persze nem 100 %, hogy ez az oka, de ki tudja...
2013. aug. 21. 14:52
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem àrt előtte egy nőgyógyászati vizsgálat rákszűréssel, hogy a téren is oké minden.
2013. aug. 21. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!