Jövőre megpróbálkozunk a babaprojekttel (első baba). Tehetek már most valamit így pár hónappal előtte, hogy felkészítsem a szervezetem és megnöveljem a teherbeesés esélyeit? 27N.
Étkezz változatosan, egyél sok gyümölcsöt, zöldséget. Nem kell semmi gyógyszer és egyéb praktika. Akkor legyetek együtt, amikor kedvetek van. Ennyi elég, ha egészségesek vagytok.
A többi csak reklám.
Egyénfüggő, hogy kinek mire van szüksége és ezt gyakran maga az egyén sem tudja teljesen jól felmérni. Ezért szoktál ajánlani a vitaminokat, mert én pl. tudom magamról, hogy egyáltalán nincs nagy vitaminbevitelem (sajnos).
A folsav nagyon fontos és én még az E-vitamint mondanám, mint sejtregeneráló hatású vitamin. A méhet nagyon jól fel tudod vele készíteni a babavárásra.
Fontos a sok folyadék is lehetőleg kerülve a sok cukros, szénsavas löttyöt.
Ami még ráadás lehet: tegyél rendben magatok körül mindent :) Ha mondjuk hátravan a lakásfelújítás, akkor essetek neki, ha volt valami tervetek, valósítsátok meg, hogy úgymond teljesen rá tudjatok hangolódni a baba fogadására.
Ha dohányoztok,akkor le kell már most tenni,alkoholt csak nagyon-nagyon ritkán. Sok zöldség,gyümölcs! E vitamin. Harmónia közted és a párod közt ..ja és persze majd sok szex! :)
13 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!