Lányok ha sikerül a baba hogyan lepjem meg apát vele?
Mi örök gyerekek vagyunk :D
Szoktunk amúgy is játszani otthon (sakk, kártya, ország-város, akasztófa stb.), így aznap este, miután hazaért, kértem, hogy játszunk akasztófát. Innentől kezdve igazából a te döntésed, hogy mi a megoldás :) Én a következő feladványt adtam neki: "Közös titkunk: babát várunk"
nem akarok vész hírt hozni de én csak akkor szóltam mikor túl voltam a 12 héten
addig 50% az esélye a spontán vetélésnek
egyszerűen feladtam postán az UH képet neki :-)
éppen külföldön volt akkor .....
Ha viszont a párja is otthon van, kicsit nehéz 12 hétig titkolni!!
Amúgy meg, ha elvetélnék szükségem lenne rá hogy mellettem legyen. A férjemnek biztosan rosszul esne, ha akkor tudná meg hogy terhes vagyok amikor elvetélek..
3-as válaszoló!
Csak nyugodtan :) Azért írtam ki nyilvánosan, hogy ha valakinek tetszik, alkalmazza :)
Nálunk nagyon ütős volt a végeredmény :) Próbáltam direkt olyan szavakból összerakni a mondanivalót, ami azért annyira nem egyértelmű, meg egy kicsit nehezebb, ami olyan betűket tartalmaz, amik ritkábbak (pl. az "ö"). De lehet bármi a megfejtés, a lényeg, hogy értse! :)
4-es válaszoló!
Szerintem ezt te sem gondolod komolyan :)
Lehet, hogy nehéz úgy, hogy a párod külföldön van, de nincs az a párkapcsolat, ahol a nő 12 hétig titkolni tudja a terhességét az előtt az ember előtt, akivel közösen vállalja a babát és aki mellett minden reggel felébred. Meg én úgy érzem, hogy így megfosztaná a nő a férfit az örömtől, az első UH élményétől stb. Ezt közösen kell megélni még akkor is, ha vetélés a vége. Nem erről szól a házasság és a közös gyermekáldás?
Megszülöd Neki:)
Bocs, ezt nem tudtam kihagyni, annyira következett a kérdésedből:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!