Volt már úgy valaki, hogy fogamzásgátló elvekonyitotta a méh nyalkahartyat és nem sikerült a baba? Jangeet szedtem 1 évig és most egyszerűen nem sikerül teherbeesnem!
Szerintem nem a fogamzásgátló miatt van.
Én több, mint 4 évig szedtem fogamzásgátlót, mielőtt babával kezdtünk próbálkozni. 7 hónap után fogant meg a kisfiúnk.
És valóban 1 év után szokták az orvosok részletes és célzott vizsgálatokat csinálni, hogy miért nem sikerül. Nagyon sok más oka is lehet. És nem csak a részedről, hanem a párodéról is. De akár még az is lehet, hogy minden rendben van veletek, csak rosszkor vagytok együtt, vagyis pont jókor nem vagytok együtt.:)
Lehet egyeb...a stressz vagy ilyesmi.
Mi is szeretnenk babat de meg nem jott ossze.
En is kb 1 evig szedtem a fogamzasgatlot.
Elozo voltam
Én 15 évig szedtem, a dokim azt mondta (az előző...) hogy nem kell szünet!
Hát, augusztusban lesz 2 éve hogy próbálkozunk, de én szinte az első pillanattól kapok progeszteront.
Előtte fél évvel hagytam abba a gyógyszert, de nekem nagyon sokáig sz...*r volt a nyh-m.
E vitamint szedtem, méhpempőt, de így is a 6 mm volt a max!
Aztán csináltak egy eü. kaparást, hogy na majd akkor felfrissül a nyálkahártya.
Láss csodát, de aztán 3 hónapra rá teherbe estem, de sajnos korai vetélés lett a vége, és most már minden csodaszer nélkül 8-9 mm a nyálkahártyám, ami már elég a beágyazódáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!