Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek mennyi idő után rendeződ...

Kinek mennyi idő után rendeződött a menstruációja fogamzásgátló után? És mikor sikerült a baba?

Figyelt kérdés
2013. febr. 26. 18:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem rögtön az első természetes menstruációm időben jött,és utána az összes, miután abbahagytam. Babát még nem tervezek, így erre nem tudok válaszolni.
2013. febr. 26. 18:53
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem is egyből beállt a ciklusom. Az első hónapban még védekeztünk, a másodikban már nem, és meg is fogant a kisfiam.
2013. febr. 26. 18:58
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem gyógyszer nélkül sohasem volt pontos a vérzésem, így a fogamzásgátló abbahagyása után sem. Akkor is a 23-24 napos ciklustól a 30-ig volt minden.

Bő fél év alatt sikerült teherbe esnem.

2013. febr. 26. 18:59
 4/10 A kérdező kommentje:
Én most hagytam abba 5hónapja és 2hónapja próbálkozunk először nekem is megjött rendesen majd semmi 2hónapig és úgy jött meg újra most nem tudom mire várjam :/
2013. febr. 26. 19:05
 5/10 frászkarikaborsó ***** válasza:
3 évig nem rendeződött, akkor terhes lettem, nem tudom mennyit kellett volna még rá várni. Viszont a babaával nem a gyógyszer abbahagyása után egyből próbálkoztunk, így 4 ciklus alatt jött össze.
2013. febr. 26. 19:06
 6/10 anonim ***** válasza:
Én 5 hónapja hagytam abba. 24 napostól 30 naposig vannak a ciklusaim, 2 napos vérzésekkel. Szóval nálam elég fura dolgokat csinált a bogyó. 2 hónapja nem védekezünk. Nem sokat találkozunk, ezért nem is reménykedtem semmiben. Most 6. napja nem várom, de a hőgörbe szerint késöbb volt peteérésem. A 34. napom van most. Ez elég hosszú ciklus már most, de a ciklus.hu szerint péntekre nem várom. Aztán meglátjuk mi lesz....
2013. febr. 26. 19:48
 7/10 anonim ***** válasza:

6-os vagyok

Azt elfelejtettem írni, hogy ez az első hőmérőzős hónapom. Ha nem mérném, már rég teszteltem volna... De így... Inkább várok egy kicsit!

2013. febr. 26. 19:51
 8/10 A kérdező kommentje:
én is nekiállok mérni szerintem meg veszek ovu teszteket is mert így még azt sem tudom mikor van/volt peteérésem :(
2013. febr. 26. 19:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem állt be. Sokáig. PCOS/IR volt, csak a tabletta elfedte a mensivel összefüggő tüneteket. Aztán jött a ráébredés.
2013. febr. 26. 21:30
 10/10 anonim ***** válasza:
En most decemberben hagytam abba a foggatlot 5 ev utan. Meg is jott 33 napra, majd 28 napra szoval egesz jo eddig. Most marcius elejere nem varom. Lh-teszt es homerozes alapjan volt az ovum febr. 19-n. Ugyhogy meg kerdeses hogy mikor sikerul a baba.:)
2013. febr. 26. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!