Fog. Gátló szedése után könnyebben vagy nehezebben jöhet össze a baba?
8 éve szedek Meliane-t, jövő héten fog elfogyni, utána már leállok vele, mert a férjemmel úgy döntöttünk, ideje bővíteni a családot.
Érdekelne, hogy most akkor a gyógyszer abbahagyása után könnyebb, vagy nehezebb teherbe esni, mert egyik helyen ezt olvasni, másik helyen azt.
Továbbá azt is olvastam, hogy a hosszú éveken át szedett gyógyszer meddőséget is okozhat.
Tudom, kérdezzem meg a nőgyógyászom... De engem a Ti tapasztalataitok érdekelnének.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Első fog.tab.(Rigevidon).8hónap.
Második (Tri-G) 15napra!
Ez tök egyéni.
Épp most volt egy kérdés, amiben a kérdező írta, hogy már februárban abbahagyta a tabit, de még most is 7x napos ciklusai vannak és nincs ovuja a görbe alapján.
És vannak olyanok is, mint az első két válaszadó.
Nővérem Tri-regolt szedett sok éven keresztül (vagy 5 tuti) és elsőre terhes lett.
Én Symicia-t (1.5 évig)szedtem és 14 hónapja semmi...
4 évig szedtem folyamatosan a Gracialt. Decemberben abbahagytam, a következő ciklusban teherbe estem.
Az első gyermekem megszületése után nem szedtem hormonális fogamzásgátlót pajzsmirigy és vérnyomás gondok miatt.
A második terhességre 7 hónapot kellett várni. Kivizsgálásokon jártam, hormonpanel, cikluskövetés, elvileg minden rendben volt, de nem jött a baba. A stimulált ciklusban elsőre sikerült.
Szóval nem csak egyénenként változó, hanem terhességenként is. Sok sikert és mielőbbi babavárást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!