Nehezebben jön össze a baba, ha 4 évig folyamatosan gyógyszert szedtem (2 hete hagytam abba), és hátranyúló méhem van?
szia
én 5évig szedtem gyógyszert,ebben az 5évben volt egy direkt beiktatott 3hónapos szünet is.januárban abbahagytam a gyógyszer szedését,áprilisban elkezdtünk próbálkozni és össze is jött elsőre.a dokim azt mondta,hogy valószínű a gyógyszer miatt jött össze ilyen könnyen.most van egy 17hós kisfiunk és már 4.hónapja próbálkozunk,de még semmi.mióta szültem csak megszakítással védekeztünk,nem szedtem fogamzásgátlót.nem tudom,tényleg a gyógyszer miatt-e,de az els terhesség könnyebben összejött.most szedem a cickafarkfű tablettát és majd iszom a palástfű teát is,meg szedem a folsavat,hátha ezek segítenek.ha pedig hátranyúló méhed van,akkor próbáljátok kutyapózban,vagy úgy,hogy hogy hason fekszel és utána még úgy is maradsz legalább 15percet,hogy könnyebben a jó helyre kerüljenek a katonák :)
sok sikert és kitartást.
Szia, 5 évig szedtem gyógyszert, a 8. hónapban estem teherbe, de a férjem külföldön dolgozik, szóval nem volt minden hónapban lehetőségünk próbálkozni. (azt hiszem a 4. olyan alkalomnál fogant meg a kislányunk, amikor peteérés környékén tudtunk együtt lenni)
Még arra is emlékszem, hogy hagyományos, misszionárius póz volt, pedig nekem is erősen hátrahajló méhem van, még a szülés után is, pedig azt mondta az orvosom, hogy lehet, hogy ez változik majd a terhesség után. Úgy tudom egyébként a kutyapózt (ez milyen hülye szó erre...) szokták ajánlani, de én ezért írtam, hogy mi semmi extrát nem tettünk, mégis viszonylag gyorsan összejött a babánk.
Szia. Én életemben nem szedtem gyógyszert mégis másfél éve várjuk a csodát.
Inkább azt olvastam többet az oldalon, hogy gyógyszer után könnyebben megy, mivel szedés alatt "pihennek" a petefészkek, és minden.
A másik fele meg szerintem az, ha nem jön össze a dokik úgy is a gyógyszerre fogják, ha meg hamar összejön szintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!