Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A második baba nehezebben jön...

A második baba nehezebben jön össze mint az első? Nálatok hogy volt?

Figyelt kérdés

Van egy 2 éves kisfiam,ő a 2. gyógyszer nélküli hónapban megfogant.

A tesó kicsit nehezebben akar sikerülni...

Persze aggodalomra sem okom,csak nagyon szeretnénk még egy babát.

2010. szept. 4. 08:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem egy 6 éves fiam van. Tavaly nyáron terhes lettem, de sajnos a baba nem maradt meg. :( Decembertől próbálkozunk de sajnos azóta semmi. Szóval igen nálunk nehezebben jön össze. De mindenki más, van akinek rögtön sikerül és már az első hónapba összejön a baba.
2010. szept. 4. 08:51
 2/17 anonim ***** válasza:
az első baba rögtön jött, a második a szoptatás abbahagyása után 10 hónappal.
2010. szept. 4. 08:53
 3/17 anonim ***** válasza:

Szia! Az első 3 év a másodikat öt hónap elatt sikerült

összehoznunk.

Most vagyok 37 hetes kismami a másodikkal.

Kívánom, hogy nektek is minnél előbb megfoganjon a kisbaba.

2010. szept. 4. 09:02
 4/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,remélem úgy lesz.
2010. szept. 4. 10:17
 5/17 anonim ***** válasza:

Nekünk az első baba eslőre a második baba másodikra jött össze.

Azt mondta az orvosom, hogy a másodikkal nagy szerencsénk van mert mostanában sok az olyan páciense akiknek a második sokára jön össze.

Mindenkinek drukk.

2010. szept. 4. 10:30
 6/17 anonim ***** válasza:

Az első fél év alatt (előtte 1 vetélés) clostival mert pcom van, a második baba csoda hogy spontán megfogant, első alkalomra hogy nem védekeztünk, a ciklusom 26. napján, rendszertelen menzivel (50 napos).

Minden jót kívánok!

2010. szept. 4. 12:09
 7/17 anonim ***** válasza:
Nekünk az első rögtön az első próbálkozós hónapban összejött,most a másodikat 3 hónapja próbáljuk de még nem sikerült.Persze tudom,hogy semmiről sem vagyunk lekésve csak szeretném már!Szóval hasonló a helyzet,mint nálatok.
2010. szept. 4. 13:22
 8/17 anonim ***** válasza:
Nekünk az első 4 hónap után,de a szerencsére bíztuk.A második 1 hónap alatt (:)) és most vettem ovulációs tesztet a neten,és figyeltem a peteérést.Bárkinek szívből ajánlom a tesztet,mert nagyon jó támpont a peteérés megfigyelése.Múlt hónapban kitaláltuk hogy legyen kistesó,és most meg már túl vagyunk az első ultrahangon. :))))Nem drága dolog a teszt,a Teszveszen és a Vaterán kb.80 ft darabja.Vettem 20 darabot,és kb.10-et használtam el,hogy pontosan megtudjam mikor van peteérésem.
2010. szept. 4. 14:52
 9/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!:)

Kedves utolsó!

Megkérdezhetem,hogy hogyan működik az ovulációs teszt?

Úgy mint a terhességi?

Aznap kell szeretkezni,amikor pozitív?

2010. szept. 4. 18:03
 10/17 anonim ***** válasza:
A lányom öt éves,és elsőre sikerült gyógyszerek nélkül.Eddig még nem sikerült a kistesó,most szoritok nagyon mert 4.napja késik,remélem összejött!Tesztet nem csináltam még mert félek a csalódástól,meg 1x volt már h. 2hetet késett hormonzavar miatt!
2010. szept. 5. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!