A második baba nehezebben jön össze mint az első? Nálatok hogy volt?
Figyelt kérdés
Van egy 2 éves kisfiam,ő a 2. gyógyszer nélküli hónapban megfogant.
A tesó kicsit nehezebben akar sikerülni...
Persze aggodalomra sem okom,csak nagyon szeretnénk még egy babát.
2010. szept. 4. 08:46
11/17 anonim válasza:
Az első baba az első próbálkozásra, majd a második is első próbálkozásra, bár volt közben két vetélésem is. Szerintem ez egyén függő, hogy ki mennyire fogékony az adott időszakban. Biztosan hamarosan sikerülni fog a tesó :), és az ovutesztről én is többektől hallottam, hogy nagy segítség!
28h km
12/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szorítok neked,írj,hogy mi volt!
2010. szept. 5. 11:11
13/17 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek a biztatást,jól esik,komolyan.:)
2010. szept. 6. 13:58
14/17 anonim válasza:
Bocsánat,hogy ilyen lassan reagálok!Én voltam az ovulációs tesztes kismama. :) Úgy működik mint a terhességi teszt,csak ezt nem reggel kell megcsinálni,hanem lehetőleg délután.És ugyanúgy is néz ki mint a terhességi teszt.Igen,amikor úgy sejted hogy peteérés időszaka közeleg,elkezdesz tesztelgetni.Eleinte nem mutat semmit,aztán nekem volt egy halvány csíkos,egy erősebb csíkos,aztán egy nagyon halvány,és ennyi.Az erősebb csík volt a peteérés előtti nap.Ugyanis ez a teszt a peteérés előtt kb.36 órával jelez.Olyankor ha "akcióztok",akkor simán jó,mert a spermiumok meg elélnek 72 órát,és akkor összejön a megtermékenyülés.Nekem egy barátnőm ajánlotta a tesztet,és de jól tette....én a vaterán vettem 25 db-ot 2300 ft-ért,és One Step márkájú.Amúgy dm-ben meg ilyen helyeket irtó drága az ovu teszt.Remélem segítettem neked!
15/17 A kérdező kommentje:
Persze,hogy segítettél,köszönöm szépen!
2010. szept. 8. 16:53
16/17 anonim válasza:
Szívesen,és mindent bele a baba tervezésbe! :)
17/17 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Gondoltam megírom,hogy a kistesó már 4. hetes a pocakomban.
Tegnap derült ki,hogy útban van!:)
Pusza
2010. szept. 29. 09:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!