Hogy kell használni és mikor az ovu teszt? Mennyi kell belőle egy ciklusra? Hol és mennyiért lehet venni? Biciklizés nehezíti a beágyazódást? 5hónapja próbálkozunk a 2. babával és még semmi.2. baba nektek is nehezebben jött össze?
Expect® LH-teszt
Az Expect® LH termékenységi teszt a tüszőérés meghatározására szolgáló vizeletteszt. A petesejt kiszabadulását, a tüszű repedést (ovulációt) az ún. luteinizáló hormon (LH) szintjének hirtelen, hullámszerű emelkedése előzi meg néhány órával. Ezt a hormonszint kiugrást LH-csúcsnak nevezik. Az ovuláció körüli néhány nap alatt a legnagyobb az esélyt a megtermékenyülésre.
Az Expect® LH-teszt segítségével, a mérések számától függően (napi két mérés esetén 6 óra pontossággal) akár órányi pontossággal meghatározható a tüszőrepedés idopontja. Ez akár védekezés, akár a teherbe esés valószínűségének növelésére felhasználható. Segítségével igazolható a töszőérést stimuláló kezelések sikere.
Az együttlét időpontjának megválasztásával a tervezett gyermek nemének valószínűsége befolyásloható. Erre a célra nem ajánljuk.
A dobozban 4 db teszt található. A vizeletbol délelőtt 10 és este 8 között kell mintát venni és a kiértékelésig kb. 5 percet várni.
A fiam 3.jara most meg ugy nez ki elsore osszejott a baba.Elkezdtem teazni,folsavat szedni es ovu-tesztezni(ebay-rol rendeltem 50-et 10 euroert)...majd ovu utan a munkam miatt agyilag masra kellett koncentralnom....es mar jott is a baba :-))))
ja es bringazom, +napi 6 oraban masszirozok-szoval nem eppen logatom a labam...
sok szerencset Neked is!
szia
tesz veszen vettem ovu és tergességi tesztet is!ha irsz privibe megadom a címet
én a cicimen érzem 2 nappal az ovu előtt hogy ovu lesz
de mivel kispasit szeretnénk én 12 óránként tesztelek és sajna megvárva a pozitiv napot mert tutira szeretnék menni
2.hónapja próbálkozunk de most sem jött össze bár én hiszek abban hogy a tudatod irányit és én kora nyári babát szeretnék ezért nem is vagypok elkenődve.
femibiont szedek semmi mást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!