Egy ultrahang vizsgálat során derült ki, hogy hátrahajló méhem van. Igaz az, hogy így nehezebben fogan meg a baba? Vannak olyan testhelyzetek, amik megkönnyítik a teherbeesést?
Szia!
Nekem is hátrahajló méhem van, a doki a hátulról "támadást" javasolta, majd az aktus után 20 perc hason fekvést. Egyébként nem kell ettől megijedni, nekem is összejött :))
Sziasztok!
Én a második terhességemnél tudtam meg, hogy hátrahajló méhem van. Mindkét esetben a 3. hónapban terhes lettem. (Másodszor úgy, hogy szoptattam, de már volt 2 mensi) Szóval egy marhaság, hogy hátráltatja a fogamzást. Ne aggódjatok e miatt!
Én az első ultrahangon tudtam meg, hogy hátrahajló méhem van. Előtte csupán 3 hónapig próbálkoztunk, szóval nem mondhatnám, hogy nehezen tudtam teherbe esni. :-)
Érdekes, de a mi kedvenc pózunk is a hátulról, csak én nem négykézláb állok, hanem hason fekszem. Az orvosok szerint tényleg jobb, ha hátrahajló méhhel így pbálkozik az ember. Mindjárt elmagyarázom, miért.
A hagyományos állású méh előrehajlik, hanyattfekvésben a méhszáj lent van, a hüvely hátsó falánál. Így könnyen beúsznak a spermiumok. Hátrahajló méhnél azonban hanyattfekvésben a méhszáj a hüvely "tetején" van, a hasfal felőli részén, magasan. Így nehezebben jutnak be a spermiumok. Ezért érdemes neked kutyába menni, vagy hasra feküdni, legkésőbb az aktus után, és úgy maradni mondjuk fél órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!