Milyen a hüvelyi ultrahang vizsgálat?
Mekkora az eszköz? Fáj mikor végzik? Akinek csináltak már ilyet légyszi írja le lépésről-lépésre hogy milyen!
Köszönöm előre is.
Nekem odalent elég érzékeny minden, de a hüvelyi uh nem fájt. Max. egy kicsit kellemetlen, amikor mozgatja.
Nem tudom pontosan mekkora az eszköz, de ne kell tőle félni.
Egy normál pénisz hosszúságú az a rész, amit a hüvelybe tesznek, és kb. 1 cm átmérőjű. Persze lehet érezni, mikor vizsgálnak, de ha kézzel vizsgált már a doki, az szerintem jobban érezhető. Egyáltalán nem fáj.
Menete (szerintem egyébként ezt magadtól is kitalálhattad volna):
1 Levetkőzöl alulról, mint a nőgyógyászati vizsgálathoz.
2. Felfekszel/felülsz a vizsgálóra, van ahol sima ágyon végzik, ilyenkor fel kell húzni a térdeket, de a talp az ágyon marad, van ahol nőgyógyászati vizsgáló székben csinálják, ott ugyanúgy kell lenni, mint vizsgálatnál.
3. Bedugják az ultrahangfejet, aztán megnézi a doki amire kíváncsi. (Nem írtad, mi miatt lesz a vizsgálat.)
4. Felkelsz az ágyról/székről, és felöltözöl.
Remélem elég részletes volt.
29+2 hkm
egyáltalán nem fáj! sőt, "jobb", mint a méhnyakrákszűrés.
1 pillanat az egész. én semmit sem éreztem. bár, én középidőben voltam, mikor amúgy is tág és nyúlós-nyálkás nekem a hüvelyem. én peteérésfigyelés miatt voltam.
Peteérés figyelést nem lehet hasi uh-val követni?
Vagy kismedenceivel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!