Nem akar összejönni a kistesó. Kinek jött össze nehezebben a második baba?
bocsi, nem tudok válaszolni a kérdésedre, csak elgondolkoztattál...első babával 1,5 évet próbálkoztunk, most 8 hónapos, szeretnénk kis tesót nem nagy kor különbséggel, és nm tudom mikor kezdjünk próbálkozni:(
Ha most összejönne, lehet korai lenn, viszont mi van ha várunk és úgy járunk mint ti?:(
bocsi az off-ért...
nelem
első első hóban, a
második nyolcadik hóban.
A recept, nem foglalkoztam vele, elmentünk nyaralni, kirándulni, stb.
hazajöttünk, és az tűnt fel, hogy nagyon jól sikerült a szabadság...
nem hittem benne, de tényleg ez volt a recept.
Első elsőre
Második 11 hónap próbálkozás után
Harmadik másodikra
nekünk összejött, de iszonyatosan problémás, hidd el ez sem jobb....:(
januárban kezdtünk próbálkozni, azonnal összejött, de a 6. héten elvetéltem.
2 hónap pihi, utána megint azonnal összejött, kaptam gyógyszert, de így is vérezgetek, nem csinálhatok elvileg semmit, de a 2,5 évesem mellett, segítség nélkül ez lehetetlen. állandóan aggódom, egy pillanatát nem tudom élvezni a terhességemnek, csak arra tudok gondolni, mikor kell rohannom a kórházba. nagyon megvisel. a 12. hétbenvagyok, még mindig előfordul vérzés.
mindenkinek drukkolok, hogy hamar sikerüljön a baba, és egy problémamentes terhessége legyen.
Köszi! Aranyosak vagytok.
Jól esik olvasni, hogy kivel mi történt. Nem tudok nem rá görcsölni, mert az emberi természet sajnos olyan, hogyha célja van, most pedig a tesó a cél, akkor azt nem tudja kitörölni a fejéből és arra koncentrál. Főleg gyerek mellet, nem is mindigig tudunk együtt lenni, naná, hogy figyel a peteérésére a nő és így eleve ki van zárva a spontaneitás. :(
A péig nem érdekel, aztán fogllakoztat, utána megint nem, de a nemvárt elötti 3-4 nappal mindig bekattanok, nem tudok mást csinálni és lesem a jeleket. Tudom, hogy ez nem jó, de ez van.
Ráadásul nem mindegy mennyit "szívok" itthon GYES-es havi kb 30 ezer forintért. A végén meg az is letelik és ha nem jön a tesó a 3 év alatt,félek egy gyerekünk marad.
Hogy ne görcsöljön így az ember?
Én is szeretnék a kislányomnak (2,5 éves múlt) kistestvért,csak a párom nem így áll hozzá,nálunk meg ez a baj. Mit csináljak vagy mit mondjak, hogy a férjem is akarjon gyereket ne csak én???
Mert én is úgy vagyok hogy mi van ha nem is jön össze? (de mondjuk ezt hiába mondom neki, mert ő teljsen biztos abban, hogy rögtön összejönne a baba, hát én meg nem!):-)
Köszi a válaszokat!
Van értelme elmenni szerintetek egy kivizsgálásra meddőségi központba mindkettőnknek vagy elhajtanak, hogy mit akarunk van már egy gyerekünk?
Sajnos a férjem nagyon stresszes munkahelyen dolgozik, valószínűleg ez sem segít a katonáin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!