Nem akar összejönni a kistesó. Kinek jött össze nehezebben a második baba?
Figyelt kérdés
Nagyon el vagyok keseredve. Ma megint megjött, pedig nagyon bíztam a két csíkban. Pedig elvileg a egy terhesség után könnyebben esik teherbe újra egy nő. Hát ez ránk sajnos nem igaz. Már 10 hónapja próbálkozunk és nem sikerül. A lányom pedig másodjára összejött.2011. júl. 5. 14:57
11/18 anonim válasza:
Dettó ugyanez.Első 1,5 év után a második még várat.Pedig én nem görcsölgetek hogy most mi van meg aggódás,élem az életem a leányzóval vannak gondjaim a gyerek mellékes gondolat de most ezt elolvasva én is elkezdtem agyalni mióta is nem védekezünk???Régóta és semmi.Szerintem mindegy hogy agyalsz vagy nem....egyszer sikerül vagy nem.Kitartás
12/18 anonim válasza:
Előző vagyok!
Hát talán én is pont így vagyok ahogy te most, csak mi még nem próbálkoztunk. :-)
De nektek drukkolok!
13/18 anonim válasza:
nekem első azonnal,második 2.hónapban,a harmadik baba pedig 3hónapja nem jön össze,de most kiderült nem apadt még el teljesen a tejem (hiába nem szoptatok) és ez gátló tényező lehet.Voltam teljes hormon vizsgálaton,szűrésen,uh-an.Mindenen ok.A doki szerint 2-3hónapon belül összejön. Kedves kérdező te voltál kivizsgáláson?nem lehet,hogy valamilyen értéked nem ok?(pl.pajzsmirigy,prolatkint) egyébként,ha 1évig nem jön össze a baba(akárhányadik) az orvos szokott teljes kivizsgálást javasolni,illetve lehetnek következő lépések..
14/18 anonim válasza:
első baba rögtön össszejött a második meg 2 éve várat magára... írok majd ha pontosabbat tudok:)
nem könnyű, a fiam a háziorvos szerint nem egyemberes... na így legyen erőd a lepedőakrobatikához...
volt ovu tesztes időszak, két naponta szex időszak, most meg csak együtt vagyunk ha akarjuk, meglátjuk mi lesz... kitartás...
15/18 anonim válasza:
szia, nekem is nehezebben jott ossze a második terhesség. épp tegnap teszteltem 2 csikosat:-)az elso 6 honapig, a mostani meg 1 év és 4 honap probalkozás utan jott ossze. én sem értettem, de már azt mondtam hogy nem foglalkozom vele, és nem várom, és most bezzeg egyetlen probálkozásbol osszejott, mivel csak 1x voltunk egyutt kb, félidobe. neked is sok sikert és kitartást!sikerulni fog
16/18 anonim válasza:
Kedves kérdező! Nekünk az első rögtön sikerült! A 2. pedig két és fél év volt mire összejött! Most itt alszik mellettem 7 hetes tündérke! Én voltam mindenféle kivizsgáláson+ egy laparoscopias majd egy hysteroskopiás műtétem is volt! Persze sehol nem találtak semmit! Egy napon úgy döntöttem lúgosító kúrába kezdek! Egy hónapig csináltam kő keményen és következő hónapban pedig összejött! És ami legfontosabb volt szerintem az az hogy elhittem hogy sikerülni fog és ezt nap mint nap meg is beszéltem magammal! Szerintem egy próbát megér én szentül hiszem hogy ez a két dolog kellett hogy összejöjjön a mi kis a hercegnőnk!Sok sikert!!!!!!!!!
17/18 Barbi840110 válasza:
Szia! Látom már 2 éves a kérdésed, azóta összejött?
Mi most próbálkozunk a kistesóval, fél év eltelt és semmi :( PAjzsmirigyes vagyok, szedek rá gyógyszert lassan 3 hónapja, azt mondta az endo doki, hogy valószinűleg emiatt nem maradok terhes :(
18/18 anonim válasza:
Első bébi elsőre, aki már azóta 6 éves nagylány. :) A tesó várat magára 1,5 éve :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!