Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok ha sikerül a baba...

Lányok ha sikerül a baba hogyan lepjem meg apát vele?

Figyelt kérdés
Az első babánknál egyszerűen elmondtam és a kezébe nyomtam a tesztet, most valahogy másképp tenném. Digitális tesztek meddig mutatják ki?Szeretném most valami nagyon meglepő módon de nem tudom hogyan:? Ötletel? :-)

2013. aug. 12. 14:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

4 vok

rajtam még 6 hónapos terhesség sem látszott

mivel duci vagyok :-))

a 12 hét meg pláne nem

am azért nem szóltam előbb mert az ismerőseim/munkatársaim között nem egy volt aki pár hetesen már ünnepelt h gyereke lesz majd 10 hetesen kiderült h elvetélt, nem is volt az, felszívódott, stb....

inkább tutira mentem

2013. aug. 12. 17:34
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó!

20 hetesen is el lehet vetélni. Van, aki 35. héten szül, a szülés közben megáll a baba szíve. Sőt, olyan is van, aki megszüli a még élő babáját, aki 5 nap múlva súlyos rendellenesség miatt mégis meghal.

Tehát tutira nem mehettél csak azzal, hogy vártál!!!! Főleg nem azért, mert egy vetélés nem attól következik be, hogy elmondod x embernek, ez csak egy buta babona, meg egy - szerintem - tök felesleges védekezési mechanizmus.

Nem csak egy egészséges terhességhez kell egy társ szerintem.

Én is vetéltem, de ha a férjem akkor nem lett volna mellettem, lehet, hogy szépen, békésen kisétáltam volna az ablakon, olyan állapotba kerültem. Sőt, az is kifejezetten jó volt, hogy mások is tudtak róla, főleg, hogy a munkahelyemen kezdtem el vérezni és be kellett vitetnem magamat a kórházba a kollégámmal. Fura helyzet lett volna, ha nem tudott volna az állapotomról.

2013. aug. 12. 17:45
 13/20 anonim ***** válasza:

Ja, és mindezzel nem rémisztgetni akarlak, mert úgy gondolom, hogy ahogy fejlődik a terhesség, úgy egyre kisebb a valószínűsége az ilyen tragédiáknak :) Tehát nem azt akartam sugallni, hogy akár a te babáddal is történhet valami, sőt, kívánom, hogy minden a lehető legjobban alakuljon nálad.

Csak elmondtam a véleményem, aminek az igazi lényege valójában nem az első pár sor, hanem az, hogy szerintem ehhez a nagyszerű dologhoz kell egy társ, akire támaszkodhatsz, még ha problémamentes is a terhesség.

2013. aug. 12. 17:49
 14/20 A kérdező kommentje:

köszönöm az eddigi ötleteket, tapasztalatmegosztásokat! :-) várom még akinek van!

semmiképpen sem titkolnám el a 12.hétig, hiszen az elsőnél is kezdetektől tudta és minden vizsgálaton ott volt..stb. semmiképpen nem venném el tőle ezt az örömét és értelmét sem látom, hiszen ahogy többen írták, ez az ő gyermeke is és a vetélést is együtt kell megtudnunk, átélnünk.

aki azt írta, hogy úyg hogy megszülöm: nyilván ez a legnagyobb ajándék az egészben de most a bejelentésről van szó...

2013. aug. 12. 18:55
 15/20 anonim ***** válasza:

Én az előzőt kicsit túlbonyolítottam, mert annyira tökéletes napot akartam... :-D

Előre szóltam, hogy hétfőre ne csináljon programot (akkor volt a nemvárt, de tudtam! Ha negát tesztelek, akkor csak szervezek egy fagyizós, tévézős napot).

Reggel elmentem melózni, előtte behűtöttem az alkohol mentes pezsit és az energiaitalt.

Piknikkosárral indultunk egy parkba, pléd, pezsispoharak, millió dobozka...

Sorrendben kellett kibontania -a pezsi után.

Az elsőben volt egy hajójegy, az egy héttel azelőtti hajókázásról. A másodikban egy képeslap, amit csak a harmadik után bonthatott ki.

Abban egy pár kis cipő, és a pozi teszt. Majd a képeslap, amibe a csemeténk nevében írtam:

"Édes, Édes Apuci! Két hete növögetek nagy titokban anya pocijában, de a doktorbácsi már egy hónaposnak mond...."

Csodás pillanat volt, és bár egy évet vártunk RÁ, a férjem fél órás sokkot kapott, már majdnem rosszul esett... Aztán elkezdett hozzám többes számban beszélni, és minden második mondatában benne volt hogy vigyázz magatokra :-) Fagyizás, séta következett, és onnantól a föld felett jártunk! :-)

De a takaró alá rejtett rugis ötlet is nagyon jó, a következőnél lehet hogy "ellopom" :-)

Hozzáteszem az akasztós is szenzációs! :-)

2013. aug. 12. 21:21
 16/20 anonim ***** válasza:
Szia.Nekem pár napja késik de még nem teszteltem.Ha baba lenne a dologba,sütnék egy kissebb tortát és elszurnek benne egy cumit.Szerintem nagy meglepetés lenne :)
2013. aug. 13. 12:16
 17/20 anonim ***** válasza:

Nagyon jó kis ötletek vannak itt! :)

Én is különlegesre szeretném majd a bejelentést, de majd valami egészen mást szeretnék kitalálni.

Ja, az elhallgatással én sem értek egyet.

2013. aug. 13. 12:52
 18/20 Mimike30 válasza:

Szia, én készítettem egy képeslaphoz hasonlót:

Egy lap bal oldalára rámásoltam egy kisbaba képét, a jobb oldalra ráírtam: Szia Apa! 9 hónap múlva találkozunk! :)

Ezután kinyomtattam, félbehajtottam és betettem egy borítékba. Mikor haza jött apa munkából, átadtam neki, hogy levele érkezett. Kivette a papírt a borítékból, szétnyitotta és hosszú percekig nézegette :) Azóta is megvan, elraktam emlékbe.

Amúgy első baba lesz :)

24+3 kismama vagyok

2013. aug. 14. 09:10
 19/20 A kérdező kommentje:
:-)) nem is tudok dönteni melyik lenne a legjobb!!köszönöm az eddigi ötleteket csajok!
2013. aug. 14. 09:47
 20/20 anonim ***** válasza:
Nagyon jó ötletek vannak:)
2013. aug. 14. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!