Ha valakinek sikerül a baba akkor mindenképp és mindenkire igaz, hogy 37 vagy a fölötti a hőmérséklete?
Figyelt kérdés
Nagyon érdekelne, mert a ciklus 29. napján tartok és nekem 36,4 és már nem tudom mit gondoljak. Régóta hőmérőzöm de így még nem volt, hogy 36,4. Peteérés után nekem is magasabb de hátha most másképp van. Nektek hogy volt?2013. jún. 12. 06:50
1/1 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem vált be a hőmérő módszer. Amikor olyan volt a görbém ahogy azt a nagykönyvben meg írták én biztos voltam, hogy ez csak baba lehet, le sem esett a hőm, de megjött percre pontosan. Amikor meg még a peteérésem sem látszott a görbén igazán, de tapasztaltam a tojásfehérje folyást, és a hőm végig 36.36.6C volt (nekem alapból is ennyi) na akkor meg vártam, hogy megjöjjön, hát azóta sem jött meg, 18 hetes leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!