Beágyazódáskor testünk hőmérséklete magasabb mint az átlag?
Minden hónapban így voltam ezzel én is, és nagyon reménykedtem, hogy a baba miatt lehet, de sajnos nem jött össze a baba :(
De szívből kívánom, hogy azért legyen Nálad ez a fázás, mert babás lettél :)
Majd írd ám meg, hogy mi lett :)
Mivel sajnos nem mértem ezért nem tudom hogy előtte, közben és utána mennyi volt, de azt tudom hogy majd' megfagytam. Csak utólag gondolok vissza, hátha emiatt volt, akkor eszembe sem jutott ez.
Barnázásom vagy csepp nem volt egyáltalán, csak kis folyás (ami amúgy nincs).
Van egy kis alapja igen, annak amit írsz :)
Létezik, ez úgynevezett "trifázisos" görbe. Nem törvényszerűen mindenkinél, de nagyon sok ilyen trifázisos görbét lehet látni (pl. a babatervezok.otthon.net -nél a mintagörbék között).
Ennek az a lényege hogy peteérés előtt van egy hőd ami pl. 36,1-,36,8 körül mozog, peteéréskor felugrik és fennt is marad pl. 37,0-án, beágyazódáskor pedig még feljebb ugrik.
Köszi a táblázatot!
Igyekszem a sorsra bízni :) , de azért a ciklusom számolom a peteérésem figyelem (természetes módon, jelekből, nem teszttel). Azért a teszttel még várok pár napot. Ha továbbra is késik, akkor tuti tesztelek! De még mindig úgy vagyok vele hogy bármi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!