Kb.3 hónapom van a szülésig, ha most leteszem a cigit, akkor kitisztul még a szervezetem a baba születéséig?
Tényleg jó ez a könyv! Olvasd el, segít! :) Én már egy hete nem gyújtottam rá, és ezalatt csak egyszer volt dührohamom..:D
6hkm
Bocsi, de neked sem gyerek kéne.
Nem hiszem el, hogy nem lehet letenni a cigit.
Mikor megtudtam, hogy terhes vagyok kb 8. héttől nem gyújtottam rá. Néha hiányzik a cigi, de már csak a baba miatt sem gyújtok rá, majd ha nem szopizik majd akkor ismét rágyújtok addig NEM.
Ez simán csak akarat és elhatározás kérdése.
Majd ha meg valami baja lesz a babádnak akkor meg jössz ide sírni? Tedd le, igaz lehet már késő, de legalább nem ártasz többet a babádnak.
kedves 6hkm! Nem tudom megnyitni a linket,amit küldtél.:(
Valaki el tudná nekem küldeni??Köszönöm előre is!
Ha fontosabb a cigi, mint a gyerek, akkor minek kellett egyáltalán?!
A tudatos gyermekvállaláshoz hozzátartozik, hogy MIELŐTT teherbe esem felmérem mik a kockázati tényezők az életemben, amik a gyerekkel nem férnek össze és ezeket megszüntetem. Ha nem akarom/tudom megszüntetni, akkor nem vagyok érett még a gyerekre.
A 26-os válaszoló nagyon szépen megfogalmazta a lényeget.
A nagynéném is cigizett, mert azt mondta a tudtalanja, hogy áhhh úgyse a hasába szívja, hanem a tüdőbe, a gyerek meg nem ott van. Én próbáltam elmagyarézni neki, hogy a vérrel mérgezi a gyerekét, de nem fogta fel. Az unokaöcsémet a születése másnapján már olyan asztmás roham fogta el, hogy újra kellett éleszteni. Egy hetes se volt, amikor sürgősségire vitték, és tűket szúrkáltak belé. Most 10 éves, de alig néz ki 6-7 évesnek, és folyton beteges, asztmás, nem bir focizni a társaival a játszótéren, mert kifullad, mindenre allergiás. Az a szegény kisgyerek sínyli meg az anyja akaratgyengeségét.
Kívánom, hogy ne legyenek ilyen problémái a gyermekednek, de tudd, hogy ez is megtörténhet. Akkor hogy birkózol meg a lelkiismerteddel? Vagy majd te is szidod a gyereket, mint az én nagynéném, hogy a gyerek miért ilyen beteges???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!