Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kb.3 hónapom van a szülésig,...

Kb.3 hónapom van a szülésig, ha most leteszem a cigit, akkor kitisztul még a szervezetem a baba születéséig?

Figyelt kérdés
2014. júl. 23. 19:49
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:

Tényleg jó ez a könyv! Olvasd el, segít! :) Én már egy hete nem gyújtottam rá, és ezalatt csak egyszer volt dührohamom..:D

6hkm

[link]

2014. júl. 23. 20:55
 22/53 Ditta323 ***** válasza:

Bocsi, de neked sem gyerek kéne.

Nem hiszem el, hogy nem lehet letenni a cigit.

Mikor megtudtam, hogy terhes vagyok kb 8. héttől nem gyújtottam rá. Néha hiányzik a cigi, de már csak a baba miatt sem gyújtok rá, majd ha nem szopizik majd akkor ismét rágyújtok addig NEM.

Ez simán csak akarat és elhatározás kérdése.

Majd ha meg valami baja lesz a babádnak akkor meg jössz ide sírni? Tedd le, igaz lehet már késő, de legalább nem ártasz többet a babádnak.

2014. júl. 23. 21:02
 23/53 anonim ***** válasza:
A húgom is sokat szívott, amikor terhes lett,. onnantól csak meggyújtotta a szájában, és átadta a párjának. Ez így elég volt neki. Ez is egy megoldás, bár nem 100 %, de jobb, mint a semmi.
2014. júl. 23. 21:09
 24/53 A kérdező kommentje:
Kedves Ditta.Nem kérek lelkibeszédet,köszönöm!Meg ne már te döntsd el,hogy kinek kell gyerek,meg kinek nem.Miért nem tudsz csak a kérdésre válaszolni?Miért kell kioktatni?
2014. júl. 23. 21:11
 25/53 A kérdező kommentje:

kedves 6hkm! Nem tudom megnyitni a linket,amit küldtél.:(

Valaki el tudná nekem küldeni??Köszönöm előre is!

2014. júl. 23. 21:14
 26/53 anonim ***** válasza:
41%

Ha fontosabb a cigi, mint a gyerek, akkor minek kellett egyáltalán?!

A tudatos gyermekvállaláshoz hozzátartozik, hogy MIELŐTT teherbe esem felmérem mik a kockázati tényezők az életemben, amik a gyerekkel nem férnek össze és ezeket megszüntetem. Ha nem akarom/tudom megszüntetni, akkor nem vagyok érett még a gyerekre.

2014. júl. 23. 21:18
 27/53 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!Neked is mondom,hogy nem a lelkibeszéd érdekel...Köszönöm!!!
2014. júl. 23. 21:28
 28/53 anonim ***** válasza:

A 26-os válaszoló nagyon szépen megfogalmazta a lényeget.

A nagynéném is cigizett, mert azt mondta a tudtalanja, hogy áhhh úgyse a hasába szívja, hanem a tüdőbe, a gyerek meg nem ott van. Én próbáltam elmagyarézni neki, hogy a vérrel mérgezi a gyerekét, de nem fogta fel. Az unokaöcsémet a születése másnapján már olyan asztmás roham fogta el, hogy újra kellett éleszteni. Egy hetes se volt, amikor sürgősségire vitték, és tűket szúrkáltak belé. Most 10 éves, de alig néz ki 6-7 évesnek, és folyton beteges, asztmás, nem bir focizni a társaival a játszótéren, mert kifullad, mindenre allergiás. Az a szegény kisgyerek sínyli meg az anyja akaratgyengeségét.

Kívánom, hogy ne legyenek ilyen problémái a gyermekednek, de tudd, hogy ez is megtörténhet. Akkor hogy birkózol meg a lelkiismerteddel? Vagy majd te is szidod a gyereket, mint az én nagynéném, hogy a gyerek miért ilyen beteges???

2014. júl. 23. 22:19
 29/53 anonim ***** válasza:
De most mire gondolsz,h kiürül tök mindegy már nem azzal lesz a baj,h elkezdesz szoptatni ugy hogy cigiztél előtte hanem azzal,h végig cigizted a terhességet!!mondtad az orvosodnak??kerdezd meg tőle..ne legyél már ilyen hülye,eddig se kellett volna!amugy nem latni az uh-n az asztmat pl..es a méhlepény időelőtti öregedése is bekövetkezhet akár most is es meg is halhat így a baba..kívánom neked,h semmi maradandót ne okozzál a babádnak mert örökre bánni fogod!es ha eddig nem legalabb mostantol ne cigizz mar..
2014. júl. 23. 22:21
 30/53 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó,én úgy értettem,hogy kiürül a nikotin a vérből,és a baba nem lesz nikotinfüggő...Amúgy egészséges,persze az asztmát nem lehet előre látni,de a szervei rendben vannak.Nagyon aktív baba.Talán nem lesznek léguti bajai se,mert nagyon keveset szívtam,persze,ez nem mérvadó...
2014. júl. 23. 22:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!