Kb.3 hónapom van a szülésig, ha most leteszem a cigit, akkor kitisztul még a szervezetem a baba születéséig?
Én a terhesség előtt egy évvel tettem le a cigit 5 napig volt kellemetlen utána már csak néha jutott eszembe, de kb egy hónap után már egyáltalán nem. Túl kell rajta esni, foglald le magad.
A nikotintapasz úgy sem jó mert úgy újra és újra nikotinhoz juttatod a szervezetedet, tehát a nikotin egyszerűen nem tud kiürülni újra sóvárognál csak utána.
Ajánlom helyette, hogy olvasd el Allen Carr könyvét (Végre nem dohányzom!), mire a végére érsz a mindössze 108 oldalnak többet soha bem akarsz majd rágyújtani.
kedves utolsó,én is energiaital függő voltam mellette,én is napi 4-5 dobozzal ittam,imádtam.Mióta babát várok,azóta talán össz.1 dobozzal ittam meg fél év alatt.Én se kívántam úgy,de,ha valaki ivott mellettem,és megéreztem az illatát,nem bírtam megállni,belekortyoltam.:)
Munkahelyen minden szünetbe ittam egyet.:)De most semmi károsat nem kívánok,csak azt a fránya cigit. :(
hát csak a nagyon nagy akaraterő segít.
én cigiztem terhesség előtt, amikor pozit teszteltem utána 5 napig csökkentettem az adagot, napi 8-9 szál helyett 3 szálat szívtam, utolsó nap 2-t. másnap már nem gyújtottam rá. és nem is akartam. ez alatt az 5 nap alatt is éreztem hogy nem jó, volt cigi ami úgy égett el a kezembe hogy 1x 2x szívtam bele picit. már nem volt ugyan az, a tudat hogy a baba is kap belőle....a párom továbbra is cigizett, én meg volt hogy kiültem/kiülök vele mert közben beszélgetünk a napi teendőkről, vagy ha munka után van akkor a melóról. de nem zavar, nem kívánom. a fiamat nem akarom mérgezni, majd ha már nem kellek neki, nem kap belőlem közvetlenül majd cigizek megint, de ezt az x hónapot ki lehet bírni.
az elején hogy lefoglaljam magam, mikor a párommal kimentünk cigizni, én vittem magammal teát, cigi nélkül a kávé sem esett jól, vagy gyümölcsöt, vagy kekszet...volt hogy egy kis tökmagot, és kész.
de tőled ez elég nagy felelőtlenség, ezek után miből merítesz erőt hogy lerakd ha a pici szívhangja, a növekvő pocak, a baba mocorgása nem érintett meg pedig ezek általában sors döntő dolgok...nem sok esélyt látok rá hogy teljesen letedd a cigit amíg megszülsz és amíg szoptatsz. bocsi.
Cigiztem nagyon durván terhes lettem letettem rögtön.Míg szopott a gyerek nem gyujtottam rá.
Abbahagytam a szoptatást,visszaszoktam a cigire.Pozitív lett megint a teszt letettem.
Nem mondom hogy nem kivántam a cigit de akkor mindig a picimre gondoltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!