Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kb.3 hónapom van a szülésig,...

Kb.3 hónapom van a szülésig, ha most leteszem a cigit, akkor kitisztul még a szervezetem a baba születéséig?

Figyelt kérdés
2014. júl. 23. 19:49
1 2 3 4 5 6
 31/53 A kérdező kommentje:
És mindenkinek köszönöm,aki nem cseszegetett,hanem normálisan elmondta a véleményét,tapasztalatait....Várok még tapasztalatokat,észrevételeket,ha esetleg valakinek van megosztani valója,és előre is köszönöm! :)
2014. júl. 23. 22:39
 32/53 anonim ***** válasza:
Igy is bent van a vèràramban ..a tièdben így hozza is eljut..így is lehet nikotin függő..nem szülès utàn lesz az!!
2014. júl. 23. 22:40
 33/53 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi megszakításos módszerrel védekeztünk anno évekig, soha nem volt gond. Majd egyszer arra lettem figyelmes, mintha kemény lenne az alhasam, gondoltam puffadok valamitól. Mikor napokig nem szűnt, csináltam egy tesztet-pozitív lett. A menzim megvolt rendesen, soha hányingerem nem volt, nem híztam, egyáltalán semmi tünet, naponta majdnem egy csomag cigit elszívtam akkoriban. Doki megállapította,hogy a 3. hó végén lehetek már, elküldött ultrahangra,ahol közölték, hogy a 17. hétben járok! Akkor hagytam abba. Ennek ellenére én voltam a legkisebb termetű kismama az osztályon és a legnagyobb gyereket szültem, 4,2 kiló volt, 9 éves és egészséges. Nem a dohányzásra bíztatlak, semmiképp, de szerintem egy jó adag szerencsefaktor is van a dologban ilyen esetekben. Kívánom, hogy minden rendben legyen!

2014. júl. 23. 22:43
 34/53 anonim ***** válasza:
Jézusom, az Adobe Readert nem ismered?
2014. júl. 23. 22:52
 35/53 anonim ***** válasza:
Sajnos Anyukam velem is,hugommal is vegig cigizett en 2kg al,hugom 2,5kg al szuletett.en sosem cigiztem,majdnem 4kg os babam lett:-)egyik baratnom 8hettel elobb szult mint en.neki nem lett kisebb a babaja,szinte egysulyban volt a fiammal.viszont azota a fiam forog,szinte maszik.es 5honapos.az o kisfia is akkor fordult meg mikor az enyem.kozben van ket honap koztuk.jo lehet nincs hozza koze de en ennek tudom be.ja es mar most megmondtak neki h ket evesen mandulamutet!tedd le amilyen gyorsan tudod.bocsi h ezt irom de en a korhazban is lattam dohanyzo kismamakat de legszivesebben pi.csanrugdostam volna oket.szegeny gyerek nem tehet rola h ott novekszik...ennel mar csak az a durvabb(pl.hugom) h ott cigiznek a gyerek mellett a lakasban.mikor 8honapos volt a lanya mentem anyuekhoz es 4!!!!!en cigiztek a picivel egy szobaban....beleptem es msjdnem megfulladtam en is.akkor eleg szepen mrgmondtam a velemenyem.
2014. júl. 23. 23:08
 36/53 anonim ***** válasza:
Ebben nem tud neked senki segíteni csak TE magad! Akarat erő és most már nem csak magadért felelsz, hanem a benned fejlődő kis élőlényért. Sztem nagy hiba volt eddig is szívi a mérget. Nézz meg egy videót a neten h a babádat hogyan érinti az ha Te cigizel. Ha nem szeretnéd h koraszülött legyen és esetleg hajlamosabb legyen felsőlégúti megbetegedésekre akkor nagyon gyorsan fejezd be a cigizgetés. Most komolyan én nagyon elítélem amit csináltál. A 80 éves nagyim 60 év után tette le a cigit egyik napról a másikra azt gondolom h ha neki sikerült TE is meg tudod oldani.
2014. júl. 25. 13:48
 37/53 A kérdező kommentje:

nem mentség,de anyu is szívta,az utolsó napig,amíg terhes volt,napi 1 dobozzal,mégis egészséges vagyok...

Na mindegy,nem is ez a kérdés,igen eddig én is cigiztem,max 2 hétig bírtam megállni,aztán megint rágyújtottam...

Az elvonási tüneteimet nem tudtam csillapítani,napról napra rosszabb volt...Talán sokadik újranekifutásra sikerül,remélem.

Ennyit erről,kedves utolsó,én is tudom,hogy káros,meg minden,de kérlek,olvasd el a kérdést,hogy mi volt az,és ha szeretnél,csak akkor válaszolj,nem kell a cseszegetés.

2014. júl. 25. 17:20
 38/53 anonim ***** válasza:
Nem kell cseszegetés!?felteszel egy extrém buta kérdést..nemtudtad,h kapni fogsz kioktatást?ne viccelj ilyen mellett nem mennek el a jóérzésű emberek,h te végig cigizted a terhességet!a kérdésre is válaszoltak a többi beszólást meg viselje aki cigizik terhesen!!
2014. júl. 25. 17:32
 39/53 A kérdező kommentje:
Először is nem cigiztem vég,mert még meg sem szültem.A többi meg az én dolgom,nem a tiéd.Te meg cseszegesd a saját lányod,ennyi!(már ha van egyátalán).
2014. júl. 25. 17:52
 40/53 anonim ***** válasza:
Eddig vegig cigiztél te buta lány!attól,h most lehet,h abbahagyod meg nem teszed semmisé amit eddig tettel!!ha az en lanyom lennel nem lennel ennyire tudatlan akarat gyenge sz..r!!de ha megis rendkívül szégyelném magam!
2014. júl. 25. 17:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!