Kb.3 hónapom van a szülésig, ha most leteszem a cigit, akkor kitisztul még a szervezetem a baba születéséig?
Szia!
Mi megszakításos módszerrel védekeztünk anno évekig, soha nem volt gond. Majd egyszer arra lettem figyelmes, mintha kemény lenne az alhasam, gondoltam puffadok valamitól. Mikor napokig nem szűnt, csináltam egy tesztet-pozitív lett. A menzim megvolt rendesen, soha hányingerem nem volt, nem híztam, egyáltalán semmi tünet, naponta majdnem egy csomag cigit elszívtam akkoriban. Doki megállapította,hogy a 3. hó végén lehetek már, elküldött ultrahangra,ahol közölték, hogy a 17. hétben járok! Akkor hagytam abba. Ennek ellenére én voltam a legkisebb termetű kismama az osztályon és a legnagyobb gyereket szültem, 4,2 kiló volt, 9 éves és egészséges. Nem a dohányzásra bíztatlak, semmiképp, de szerintem egy jó adag szerencsefaktor is van a dologban ilyen esetekben. Kívánom, hogy minden rendben legyen!
nem mentség,de anyu is szívta,az utolsó napig,amíg terhes volt,napi 1 dobozzal,mégis egészséges vagyok...
Na mindegy,nem is ez a kérdés,igen eddig én is cigiztem,max 2 hétig bírtam megállni,aztán megint rágyújtottam...
Az elvonási tüneteimet nem tudtam csillapítani,napról napra rosszabb volt...Talán sokadik újranekifutásra sikerül,remélem.
Ennyit erről,kedves utolsó,én is tudom,hogy káros,meg minden,de kérlek,olvasd el a kérdést,hogy mi volt az,és ha szeretnél,csak akkor válaszolj,nem kell a cseszegetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!