Ez lehet baba, vagy csak kicsit felborult a szervezetem?
Figyelt kérdés
Mindig rendesen jön meg a havim, kb. 28 naponta (volt már 22 és 34 nap is). Júniusban viszont nagyon sokat kellett dolgoznom, napi 12 órát és aludni sem tudtam rendesen, és megjött 15 nap után, de csak nagyon gyengén. Most azóta 36 napja nem jött még meg, vajon a munka miatt kicsit felborult a rendszerem, vagy mindenképp érdemes tesztet csinálnom? Volt már valaki ilyesmi helyzetben?
21/N
2013. júl. 26. 10:24
1/3 anonim válasza:
Én biztos vennék egy tesztet, igazából lehet baba is, de az is, hogy kimerült a szervezeted.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Szerintem augusztus elsején tesztelek, addig hagyok még időt a szervezetemnek. :)
2013. júl. 26. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!