Terhes lennek? Tudom felelotlen vagyok es sokan most azt fogjak mobdani hogy nem valo gyerek nekem.
De 3 honapja nem jott meg,nem mentem dokihoz,de hol van hanyinger,fejfajas,szedules,hatfajas,vizelesi inger stb..
Majd mult honapban verzesem lett nem tudtam megmozdulni se.
Azota se jott meg,a hasamban erzek valamit,ha a hasamra fekszem faj,nyujtozzni nem a legjobb es faj a hasam aljan.
Ha nem eszem rosszul vagyok es a koldokom alatt megjelent a linea negra csik.
De nem volt darabos,2 es fel napig vereztem.
Es meg mindig erzem hogy rosszul vagyok es erzem hogy van valami a hasamban ami egyre nagyobb.
Persze felkeresek egy nogyogyaszt amilyen gyorsan csak lehet.
Nem szeretnem hogy baj legyen se vele se velem ha telleg baba van.
Nem tudom,feltem meg izgultam es nem is volt nagyon idom.
Persze nem kifogaskent,de egyszeruen nem ment
Egyik hsz-ben azt irtad voltál magánkórházban a vérzéssel.
Meg se vizsgáltak?
Igen voltunk bent,de sajnos akkor nem volt bent az orvosom,igy kaptam egy masik orvost aki mar olyan bunkon kezdte az elejen is.
Nem fizettunk neki sokat,mert nem vizsgalt meg alaposan ahogy azt elvartuk annyi penzert.
Azt mondta felfaztam es mivel levoltam gyengulve ezert egy betegseget is elkaptam ezert nem jott meg.
Se uh,se semmi.
Majd elakartam menni a nogyogyaszomhoz de az meg felmondott ott ahol eddig volt es atkoltozott erdre vagy hova kozel az otthonahoz.
szerintem kamu!
Tudom nem vagyunk egyformák, de én már elmentem volna alaposabb kivizsgálásra,és ha az orvosod elment másik kórházba? Soha többé nem mész orvoshoz mert a fogadottad már nem ott van ahol volt?
Ha meg elég érett vagy egy gyerekhez, ne tartson vissza hogy ki milyen anyának tart. Úgyis akkor derül ki ha meglesz a pici.
Nem kamu semmi,igen nem mentem el orvoshoz,de most kertem egy uj dokit.
Igazad van nem lehet erre alapozni,nem kell foglalkoznom hogy ki milyenek tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!