Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes lennek? Tudom felelotle...

Terhes lennek? Tudom felelotlen vagyok es sokan most azt fogjak mobdani hogy nem valo gyerek nekem.

Figyelt kérdés

De 3 honapja nem jott meg,nem mentem dokihoz,de hol van hanyinger,fejfajas,szedules,hatfajas,vizelesi inger stb..

Majd mult honapban verzesem lett nem tudtam megmozdulni se.

Azota se jott meg,a hasamban erzek valamit,ha a hasamra fekszem faj,nyujtozzni nem a legjobb es faj a hasam aljan.

Ha nem eszem rosszul vagyok es a koldokom alatt megjelent a linea negra csik.

2014. júl. 20. 20:30
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

De nem volt darabos,2 es fel napig vereztem.

Es meg mindig erzem hogy rosszul vagyok es erzem hogy van valami a hasamban ami egyre nagyobb.

2014. júl. 20. 21:12
 22/31 anonim ***** válasza:
78%
Keress egy nőgyógyászt,mondd el neki ezt az egészet,hogy milyen tüneteid vannak,meg gyanakszol terhességre,bár a teszt negatív. Járj utána,akár baba,akár nem,attól még hogy a szüleid mit akarnak és mit nem. Ha baba,és azt írod nem vetetnéd el,akkor ne játssz az ő életével,ha meg már miatt van,akkor ne játssz a saját egészségeddel.
2014. júl. 20. 21:12
 23/31 anonim ***** válasza:
Nem akarlak ijesztgetni,de ismertem egy asszonyt,aki szintén úgy érezte,van valami a hasában ami egyre nő,és kiderült,hogy daganat,sajnos a műtét és a kemo ellenére elhunyt.
2014. júl. 20. 21:14
 24/31 A kérdező kommentje:

Persze felkeresek egy nogyogyaszt amilyen gyorsan csak lehet.

Nem szeretnem hogy baj legyen se vele se velem ha telleg baba van.

2014. júl. 20. 21:14
 25/31 anonim ***** válasza:
Minden joindulattal,szimplan kivancsisagbol,eddig miert nem mentel orvoshoz? :)
2014. júl. 20. 21:16
 26/31 A kérdező kommentje:

Nem tudom,feltem meg izgultam es nem is volt nagyon idom.

Persze nem kifogaskent,de egyszeruen nem ment

2014. júl. 20. 21:18
 27/31 anonim ***** válasza:

Egyik hsz-ben azt irtad voltál magánkórházban a vérzéssel.

Meg se vizsgáltak?

2014. júl. 20. 22:34
 28/31 A kérdező kommentje:

Igen voltunk bent,de sajnos akkor nem volt bent az orvosom,igy kaptam egy masik orvost aki mar olyan bunkon kezdte az elejen is.

Nem fizettunk neki sokat,mert nem vizsgalt meg alaposan ahogy azt elvartuk annyi penzert.

Azt mondta felfaztam es mivel levoltam gyengulve ezert egy betegseget is elkaptam ezert nem jott meg.

Se uh,se semmi.

Majd elakartam menni a nogyogyaszomhoz de az meg felmondott ott ahol eddig volt es atkoltozott erdre vagy hova kozel az otthonahoz.

2014. júl. 20. 22:58
 29/31 anonim ***** válasza:

szerintem kamu!

Tudom nem vagyunk egyformák, de én már elmentem volna alaposabb kivizsgálásra,és ha az orvosod elment másik kórházba? Soha többé nem mész orvoshoz mert a fogadottad már nem ott van ahol volt?

Ha meg elég érett vagy egy gyerekhez, ne tartson vissza hogy ki milyen anyának tart. Úgyis akkor derül ki ha meglesz a pici.

2014. júl. 21. 08:53
 30/31 A kérdező kommentje:

Nem kamu semmi,igen nem mentem el orvoshoz,de most kertem egy uj dokit.

Igazad van nem lehet erre alapozni,nem kell foglalkoznom hogy ki milyenek tart.

2014. júl. 21. 17:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!