Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes lennek? Tudom felelotle...

Terhes lennek? Tudom felelotlen vagyok es sokan most azt fogjak mobdani hogy nem valo gyerek nekem.

Figyelt kérdés

De 3 honapja nem jott meg,nem mentem dokihoz,de hol van hanyinger,fejfajas,szedules,hatfajas,vizelesi inger stb..

Majd mult honapban verzesem lett nem tudtam megmozdulni se.

Azota se jott meg,a hasamban erzek valamit,ha a hasamra fekszem faj,nyujtozzni nem a legjobb es faj a hasam aljan.

Ha nem eszem rosszul vagyok es a koldokom alatt megjelent a linea negra csik.

2014. júl. 20. 20:30
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Ezt mi nem tudhatjuk,menj el orvoshoz.
2014. júl. 20. 20:45
 12/31 A kérdező kommentje:

Lehet hogy idosebb terhes vagyok??

De nem is latszik nagy pocak csak egy kicsi

2014. júl. 20. 20:46
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt írtam le amit a linea negráról olvastam.Nem látok beléd,de mint 12 hetes kismama mondom neked,minél előbb menj el orvoshoz.Már jó pár vizsgálaton túl kellett volna esned,ha tényleg terhes vagy.
2014. júl. 20. 20:48
 14/31 anonim ***** válasza:

Nekem meg nincs lineam,pedig 17hetes multam :)

biztos az a csik az? Nem hiszem,hogy nem mutatja ki egyik se a hcg-t.. az furi lenne. Tudsz kepet felrakni,hogy megnyugtassunk a csik miatt?

Nem hiszem,hogy az az lenne :)

2014. júl. 20. 20:50
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha félsz a terhességtől és a szüleid sem támogatnànak akkor sem az a megoldás hogy a homokba dugod a fejed!

Nem feltétlenül kell hogy hatalmas pocakod legyen,láttam már olyat el sem tudom képzelni hol fért el benne a baba mert annyira pici volt a pocakja még szülés előtt is.

Ha nem vagy terhes akkor is felelőtlenség,hogy nem jársz utána mi miatt késik.Ha valami baj van?Betegség áll a háttérben?AKKOR AZT KEZELNI KELL!

Ha meg terhes vagy akkor terhesgondozás,mert elvetetni 12 hét után már nem lehet!

2014. júl. 20. 20:54
 16/31 A kérdező kommentje:

Ha telleg terhes vagyok akkor telleg sok vizsgalatrol lemaradtam.

Nem nem mutatja ki egy se,most nem tudok felrakni kepet mert pont nem latszana semmi,eppen setalgatunk az elettarsammal.

De ha sikerul lefotoznom akkor felkerul.

De kepen nem nagyon lehet latni,aki eddig latta az azt mondta ra hogy az es mindnek van gyereke.

Elvileg soknak nincs csikja es nem is biztos hogy lesz

2014. júl. 20. 20:58
 17/31 anonim ***** válasza:
Azért, mert nem akarsz vele szembesülni, nem csinálhatsz úgy, mintha minden rendben lenne! Azért a fájdalmas vérzés igenis kockázatot jelent. Ezek szerint igaza van a szüleidnek, ha gyerekként kezelnek...
2014. júl. 20. 21:00
 18/31 A kérdező kommentje:

Nem felek a terhessegtol,lehet kis pocakom is??

Ezt nem is tudtam.Igen felkeresem az orvost megvizsgaltatom magam.Nem akarom elvetetni.

2014. júl. 20. 21:03
 19/31 A kérdező kommentje:

Voltam korhazba a verzes miatt,kaptam ra gyogyszert de nem is torodtek velem.

Ez magan korhaz

2014. júl. 20. 21:05
 20/31 anonim ***** válasza:
ha tényleg 12-15 hetes terhes vagy, akkor opciód sincs elvetetni...amúgy meg lehet akár méhen kívüli terhességed is...sőt a fájdalmas vérzés meg vetélés is lehetett
2014. júl. 20. 21:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!