Terhes lennek? Tudom felelotlen vagyok es sokan most azt fogjak mobdani hogy nem valo gyerek nekem.
De 3 honapja nem jott meg,nem mentem dokihoz,de hol van hanyinger,fejfajas,szedules,hatfajas,vizelesi inger stb..
Majd mult honapban verzesem lett nem tudtam megmozdulni se.
Azota se jott meg,a hasamban erzek valamit,ha a hasamra fekszem faj,nyujtozzni nem a legjobb es faj a hasam aljan.
Ha nem eszem rosszul vagyok es a koldokom alatt megjelent a linea negra csik.
Ha nem mentel dokihoz,vegyel egy tesztet... ezt igy nem fogjak tudni neked megmondqni,hogy terhes vagy-e vagy nem.. nyilvan a tunetek azt sugalljak,a verzes nem.. vegyel gyorstesztet. Ha terhes lennel fitala lennel hozza,vagy mi mas baj van?
17hkm
Igen mar csinaltam nagyon sok tesztet,de negativ a tunetek hol erosodnek hol gyengebbek.
A verzes meg nem volt olyan mint a szokasos,a baratnom megkerdezte az orvosat azt mondta hogy lehet nem valasztja szet a vizelet a hcg hormont vagy hogy nagyon keves a hcgm.
Nem vagyok fiatal csak a csalad ok tartanak fiatalnak es allandoan beleszolnak mindenbe.
Ahogy mondtak 12 hetes lehetnek,de nem merek elmenni dokihoz,a szuleim nem akarnak nagyszulok lenni,nem tartanak jo anyanak.
De olyan furat erzek a hasamban,tuti hogy az mert pont olyan mint a linea negra.
Ezek szerint terhes lehetek?
Van ra esely?
Ha igen miert nem mutatja ki a teszt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!