Akik dohányoztak, hogyan tudtátok letenni?
29 hetes vagyok,nem tudom lerakni!max 6 szál!
mire számíthatok?Eredmények rendben.
Olyanok válaszát várom akik hasonló helyzetben vannak jelenleg mint én!
26 hetes vagyok! A leggyengébb cigit szívom! Próbálom letenni de úgy nehéz ha rajtam kívül még 4-en cigiznek körülöttem. Próbálok sok időt kint tölteni a szabadban hogy ne érezzem a késztetést de ígyis nehéz.
Aki nem tudja milyen cigizni elképzelni se tudja milyen nehéz letenni főleg 10-15 év után..Ők tudják mondani, hogy jaj nem kéne tedd le "ez csak kifogás"..stb.
Ugyan olyan mint egy alkoholista akinek segítség kell, hogy letegye az alkoholt.
Érdekes az én köreimbe 4 kismama is végig cigizett egészséges gyerekeik vannak. Anyukám velem és 3 testvéremmel is cigizett akkor még nem volt gyenge cigi..és mi is egészségesek vagyunk.
Ennyi erőből ne egyél zöldséget mert telenyomják minden sz.rral ami miatt eláll mert nem friss gyümölcsöt veszel a boltba. A romlott hús árusításról ne is beszéljünk..és még sorolhatnám a káros dolgokat..de mégis egészséges? Hogy van ez? :)
lefogtok pontozni mert azt hiszitek nincs igazam! Mert birkák vagytok és csak azt tudjátok ami a tv-ből folyik..a hazugság mögé meg nem néztek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!