Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik dohányoztak, hogyan...

Akik dohányoztak, hogyan tudtátok letenni?

Figyelt kérdés

29 hetes vagyok,nem tudom lerakni!max 6 szál!

mire számíthatok?Eredmények rendben.

Olyanok válaszát várom akik hasonló helyzetben vannak jelenleg mint én!

2014. júl. 1. 08:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Tedd le azt a 6 szálat is! Ez most nem rólad szól,a kisbaba egészsége forog kockán! Olyan,mintha orosz rulettet játszanál a gyerekeddel.
2014. júl. 2. 07:06
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Az elektromos cigi segíthet a leszokásban. Veszel hozzá nikotin mentes folyadékot még mindig jobb mint az a 6 szál. Én ezzel szoktam le. Próbáld ki hátha beválik, olcsóbb is és nem büdös.
2014. júl. 2. 13:04
 13/16 anonim ***** válasza:
Terhesen nem lehet elektromos cigit szívni.Mindegyikre rá van írva.
2014. júl. 3. 06:39
 14/16 anonim ***** válasza:
Így van. Terhesen semmilyen cigit nem kellene szívni, de az elektromos cigaretta még az orvosok szerint is kevésbé káros mint a rendes bagó főleg ha nikotin mentest szív és le lehet vele szokni!!!!!
2014. júl. 3. 07:41
 15/16 anonim ***** válasza:
51%

26 hetes vagyok! A leggyengébb cigit szívom! Próbálom letenni de úgy nehéz ha rajtam kívül még 4-en cigiznek körülöttem. Próbálok sok időt kint tölteni a szabadban hogy ne érezzem a késztetést de ígyis nehéz.

Aki nem tudja milyen cigizni elképzelni se tudja milyen nehéz letenni főleg 10-15 év után..Ők tudják mondani, hogy jaj nem kéne tedd le "ez csak kifogás"..stb.

Ugyan olyan mint egy alkoholista akinek segítség kell, hogy letegye az alkoholt.

Érdekes az én köreimbe 4 kismama is végig cigizett egészséges gyerekeik vannak. Anyukám velem és 3 testvéremmel is cigizett akkor még nem volt gyenge cigi..és mi is egészségesek vagyunk.

Ennyi erőből ne egyél zöldséget mert telenyomják minden sz.rral ami miatt eláll mert nem friss gyümölcsöt veszel a boltba. A romlott hús árusításról ne is beszéljünk..és még sorolhatnám a káros dolgokat..de mégis egészséges? Hogy van ez? :)

lefogtok pontozni mert azt hiszitek nincs igazam! Mert birkák vagytok és csak azt tudjátok ami a tv-ből folyik..a hazugság mögé meg nem néztek..

2014. júl. 3. 09:49
 16/16 anonim ***** válasza:
15ös kifogás kifogas hátán... egyszerűen csak gyenge vagy és fontosabb neked a cigi mint a gyereked. De ha ezt tudtad előtte is akkor minek vállaltál gyereket? Akkor még sokkal könyebb lett volna döntened hogy cigi vagy gyerek. Remélem nem lesz baja a picurodnak, de nem ezt érdemli.
2014. júl. 3. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!