Farfekvésű babának mikor tudtátok meg a nemét?
Figyelt kérdés
26 hetes vagyok.
20 héten fejvégű volt akkor kislányt mondtak
23 héten megfordult és egy másik doki is azt mondta talán lány, de takarta magát
mennyire hihetek nekik?
2014. jún. 27. 16:30
1/5 anonim válasza:
A 28.hétig faros volt, 18 hetesen megmondták, hogy fiú. Várj még egy megerősítést vagy menj 4dre, lányokból sűrűbben lesznek fiúk :)
2/5 anonim válasza:
34 hetes vagyok, és eddig mindig farfekvésben volt a babánk, ráadásul eleinte a lába között volt a köldökzsinór is. A 18. heti uh-n látták inkább kislánynak, illetve a 24. héten 4d-s uh-n is talán kislánynak! De egyértelműen eddig egy dokinál sem mutatta meg magát. Csak tippeket kaptunk rá, hogy kislány. A magándokim sem merte egyértelműen rámondani, hogy kislány. Mennyire hihetünk ennek? Nem tudom, pár hét múlva megirom Neked. :D Próbáltunk uniszex dolgokat vásárolni, de sok mindenből nem jött össze, igy sok kislányos dolgunk van.
3/5 A kérdező kommentje:
:D
Első gyerekem kislány,ő nála végig lehetett látni a nemét.
Az én magándokim is csak hüledezett, mert csak egy pillanatra engedte megmutatni magát. :D
Jövő héten megint megyek uh-ra, de sajnos érzem hogy még mindig faros, tehát sok esélyt nem látok arra hogy megmondják biztosra a nemét.
2014. jún. 27. 18:27
4/5 anonim válasza:
szia!nekem első perctől faros a babám!most vagyok 36 hetes!még mindig így van!18.heti uh-on mutatta meg magát,hogy fiú!na azóta már megerősítette a dokim is vagy 3szor! :)
5/5 anonim válasza:
39hétig faros volt a kislányom és nem igazán mutatta magát végig tippeltek a dokik pedig rengeteg uh-n voltam :) egyik doki még viccelődött is hogy ő lányt lát de azért még ne rendezzük be a gyerek szobát rózsaszínre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!