Szerintetek most akkor mi van? Képe is van. Egy hete kislányt mondott a dokim ma kisfiút mondott másik orvos TUTIRA. Megnéznétek?
2014. jún. 24. 16:16
21/39 anonim válasza:
3 fiú anyukájakènt mondom, h ilyet én mèg nem làttam. Úgyhogy kislány. :-)
22/39 anonim válasza:
Netről tudsz rendelni ebay-n tesztet, Inteligender ill Gender test néven keres rá ami 95 % ban megmondja h fiú vagy lány, vagy Szlovákiában a patikákban is lehet kapni. Én ezzel már a 10. héten tudtam h fiú és a 13 héten 4D-n is megerősítették :) [link] gender test&clk_rvr_id=657759472732&adpos=1o1&MT_ID=69&crlp=47906114887_2416792&dev
23/39 anonim válasza:
24/39 anonim válasza:
Amúgy szerintem is kislány ;)18 HKm
25/39 anonim válasza:
Tényleg izgi... :) Én úgy tudom, hogy lánynál a 2d uh-on három fehér csíknak kell lenni. Ezen nem látom, inkább, mintha kukac lenne. Nekem 15 hetesen már egyértelműen fiút mondtak és az is lett.
29/39 A kérdező kommentje:
Na szééép. :D
2014. jún. 26. 20:13
30/39 anonim válasza:
En lanynak nezem. To melyik részét gondolhatok fiúra utalonak? En csak tiipeltem, az én diákat ilyen szögből nem lattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!