Magándokihoz járok, de nem vagyok megelégedve. Már 2 hónapja valami problémám van odalent, viszket, fáj. Mondtam is neki, ő pedig ránézésre felírta a Pimafucort krémet. Sajnos csak rosszabb lett a probléma, sokkal. Most voltam nála megint, és reménykedtem h vesz kenetet, de megint az történt mint a múltkor. Ránézésre most kúpot írt fel. Megnyugodtam, mert mondta h teljesen zárt vagyok. Viszont hazaérve vettem észre h a kiskönyvemben az áll cg3100. Kezdek aggódni. Ránézésre írogat fel, plusz mást mond mint ami van. Szerintetek is azonnal nézessem meg magam másik dokival?
Igen. Menj el másik dokihoz és ehhez ne is menj többet vissza.
2013. jan. 8. 16:28
2/15 A kérdező kommentje:
Akkor jól gondolom h ez ekkora probléma? A környezetem nyugtat, sőt csítít h a doki biztos tudná ha baj van, nem véletlen nem vesz kenetet satöbbi. Szerintük eltúlzom, mindezek ellenére is :/
2013. jan. 8. 16:30
3/15 anonim válasza:
Nem túlzod el. Akár a szülés is megindulhat egy esetleges fertőzés miatt. Sőt már rosszabbról is hallottam. Mindenképp válts dokit, mert neki csak egy magzat, de neked a gyermeked van odabent és vigyáznod kell rá.
1-es.
2013. jan. 8. 16:32
4/15 anonim válasza:
Nekem a terhességem alatt végig volt ilyen jellegű problémám és az orvosom minden alkalommal vett kenetet,kérés nélkül.Nyilván nem poénból hordod oda a pénzt;ez lenne a minimum.Arról nem is beszélve,hogy komoly probléma is lehet a háttérben,melyet antibiotikummal kezelni KELL!Felelőtlen orvos,én mindenképpen váltanék!
2013. jan. 8. 16:35
5/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ment a zöld kezecske.
Már csak attól félek h nem e lesz ebből csúnyanézés a kórházban h dokit váltottam :/ Sajnos kisváros, nem sok dokival, így biztos feltűnő lesz.
2013. jan. 8. 16:35
6/15 A kérdező kommentje:
Na igen. Elöször még nem is agyaltam ezen, mert biztos ő tudja, de most felhúztam magam. Pláne h egyre rosszabb a dolog. Nem hinném h akkora nagy teher lenne neki egy kenetvétel.
2013. jan. 8. 16:36
7/15 anonim válasza:
Igen, szerintem is menj másik dokihoz. Én sztk-s dokihoz jártam, de ő panasz nélkül is mindig vett kenetet, ha gyanúsnak látta a folyásom. És volt, hogy igaza volt, mert a kenet kimutatta a gombát, csak nekem nem okozott még tünetet, azért nem vettem észre. Nagyon úgy tűnik, hogy félvállról veszi a dolgokat az orvosod, és ez azért elég gáz. A baba rovására is mehet. Szóval nem vesztesz semmit, ha elmész egy másikhoz is.
2013. jan. 8. 16:38
8/15 anonim válasza:
Én biztos megnézettetném főleg így ha nem múlik és nem vesz kenetet sem...
31hkm
2013. jan. 8. 16:43
9/15 anonim válasza:
A csúnya nézése legyen a legkevesebb hordod neki a pénzt és még kivizsgálni se tud normálisan...Ő érdemelné meg h szégyenében bújjon el. Mindenesetre ez az ő baja lesz mert nem véletlenül hagyod ott 30 hetesen majd...Nem kell ezzel foglalkozni a lényeg h ki legyél kezelve rendesen ahogy azt kell.
2013. jan. 8. 16:46
10/15 anonim válasza:
tojd le !!!
és menj másik dokihoz!!! a mai világban egy ilyet nem nagy dolog kikezelni, ha erre sem képes mi lesz szülésnél ?????
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!