Szerintetek most akkor mi van? Képe is van. Egy hete kislányt mondott a dokim ma kisfiút mondott másik orvos TUTIRA. Megnéznétek?
2014. jún. 24. 16:16
13/39 A kérdező kommentje:
Ez így izgi. :) Én is kislánynak látom a kép alapján, csak akkor nem tudom miért mondta ma biztosra a kisfiút. Nah majd kiderül! A lényeg hogy minden eredménye tökéletes és hogy már nem sokára velünk lesz! Köszi a válaszokat! :)
2014. jún. 24. 19:24
14/39 anonim válasza:
Majd írd meg légyszíves hogy harmadszorra mit mondtak! :) Jó egészséget!
15/39 A kérdező kommentje:
Okés, mindenképp és köszi! :)
2014. jún. 24. 20:52
16/39 anonim válasza:
előfordul a dokkim szerint h a köldökzsinort nezik kukinak...22 hkm
17/39 A kérdező kommentje:
Igen, tudom hogy azt is nézhették fütyinek, de annyira magabiztosan állította aki ma vizsgált. A dokimnál is útban volt a köldökzsinór, de Ő úgy is kislányt látott. Hát majd kiderül... :)
2014. jún. 24. 21:56
18/39 anonim válasza:
A kép alapján először lányt mondtam volna, de aztán kicsit nagyítottam rajta és szerintem 90%, hogy fiú. :)
A lényeg, hogy egészséges, de azért izgi, hogy ki lakik a pociban. :D
19/39 anonim válasza:
SZIA orvos vagyok,kislány,Gratulálok!:)
20/39 anonim válasza:
3 lány és 3 fiú anyukájaként én lánynak látom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!