SOS Nem tudom, hány hetes vagyok! Egyik orvos szerint 10mm petezsákkal 5 hetes terhesnek vél és szerinte 3 hete estem teherbe.1 HÉT MÚLVA, másik orvos szerint 11.6 mm-es CRL, jó szívműködés. Ő szerinte 7 hetes terhes vagyok. Hány hetes vagyok?
Ha jól értem, a kettő között valójában 1 hét eltérés van. Ha néhány tizedmillimétert tévednek a mérésnél, az a terhesség elején már egy-egy hetes eltérést is mutathat. A legbiztosabban a 10. hét körül tudják megmondani, nem tudom, addig ráér-e neked. Ha nem, olyan helyre menj, ahol jó a gép, azon is sok múlik.
Menzesz szerint mennyi lennél? Mert általában a 12. hétig az alapján szoktak számolni, és ha ott van 10 napnál nagyobb eltérés, akkor módosítják a szülési időpontot.
Egyik orvos sem fogja tudni megmondani neked +-2 nap mikor eshettél teherbe!
Minden gép másképp mér, és 1 orvos is egy vizsgálat alatt, 2x ha leméri a babát, 1 -1 milivel többet vág kevesebbet mér, már nem ugyan az a terhességi idő jön ki!
Csak az apasági vizsgálat tudja megmondani ki a gyerek apja!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!