34 hetes terhes múltam, éjszakánként arra ébredek, hogy hol az egyik, hol a másik lábam fáj, úgy, mint gyermekkorban, amikor azt mondják, hogy nő az ember. Ha megfordulok, szinte azonnal elmúlik és kezdődik a másik lábamnál (csípőtől indul). Mi ez?
Én még 'csak 27+4hetes vagyok,de már vagy 4hete érzem:)!
Szokták mondani h ilyenkor vannak nők akik nőlnek! Nem vettem még észre h 'nagyobb' lennék mármint hosszban,de rettenetesen rossz mikor az ember csak oldalt tud aludni vagy még úgy sem igazán:)! De megéri a kis manókért akiket várunk! Illetve én azt vettem észre h ha front jön akkor jobban fáj ha nincs akkor elviselhetőbb!
Sziasztok!
Köszi a válaszokat, már az megnyugtató, hogy nem vagyok egyedül. Nálam 2. baba, de az 1-nél semmi ilyet nem tapasztaltam. Mindenkinek boldog babavárást!
Most 35 hetes vagyok,és kb 10 hete érzem.Elősször sima izomláznak tűnt,de éjszakánként elviselhetetlen. Fronthatásra rosszabbodik,de nekem csak a jobb lábam. Pihenés után még rosszabb,de utánna bejáródik. Mi azt sakkoztuk ki a nőgyógyásszal,h valószínűleg a baba nyom egy ideget,ami lesugárzik.Jó lenne ha így lenne,mert ha szülés után marad a fájdalom,én megharapom magam! :)
Nekem is a második baba,az elsőnél semmi ilyesmi nem volt.
A védőnő szerint Traumilt használhatok. Gyanítom már annyira megszoktam ,h kibírom ezt a kis időt nélküle. Csak néha ciki bicegni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!