Kismamák! Akik nem tudták letenni a cigit. :- ( mennyit szívtok egy nap? Eredményetek rendben van? Anonim oldal! A kioktatást nem kérem. Tudom magamtól is:- ( (
10:01es vagyok
Az első babádnál is cigiztél? Vele rendben van minden? Mennyi idős?
Tudom, gondolom milyen nehéz letenni a cigit. Nem helyeslem én sem, de valahol megértem a helyzetedet. Nem a mi dolgunk ítélkezni. A párod is dohányos? Meg szerintem már az is valami, hogy napi 4-5 szálat szívsz és nem napi 1 - 1,5 dobozt.
Nekem az apukám nagyon sokat dohányzott, napi 2 doboz minimum. Most már 5 éve nem dohányzik, 54 éves. Egyik napról a másikra tette le, ő azt mondta, hogy szerinte ezt másképp nem lehet. Azóta a pocakja nőtt meg, édesszájú lett :D
Egyébként mi miatt nem tudtok lemondani a cigiről? Mit éreztek, amikor nem gyújtotok rá? Mi az, ami miatt eljön az a pont, hogy na most már muszáj rágyújtanom. Nem piszkálódni akarok, csak én sosem dohányoztam és érdekel.
Ja., és még egy kérdés!
Miért nem a terhesség előtt szokik le, az aki ráadásul tervezi is? gondolom, addig nincs elég motíváció, mert majd holnaptól.. stb.. Borzasztónak tartom, hogy a fiatal hölgyek jelentős része kemény dohányos már 15,16 éves korától. Utána meg csodálkoznak, hogy több év, vagy talán egy évtized után, nem megy a leszokás olyan könnyen. Persze a kemény cigizés fogamzásgátló mellett. Tudom, hogy elég groteszk kérdés, de miért kell ennyi nőnek ilyen keményen dohányoznia? Ebből már nemzeti jelenség lett!! Nem is tudom, hogy tíz év múlva mi lesz a helyzet, ha ez így megy tovább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!